Herengracht500
Image default
Business

Een lade met oude iPhones, herkent u dit beeld?

Er is een hele makkelijke manier om hier vanaf te komen en toch nog dat extra zakcentje te verdienen, misschien voor in het spaarpotje, of een bijdrage aan de geplande vakantie? Dit kan allemaal gerealiseerd worden door het verkopen van uw iphone, van het eerste model tot de iPhone 6 verkopen die net uitgekomen is. Een bijkoment pluspunt voor veel mensen is dat het direct duidelijk is hoeveel geld u nou werkelijk ontvangt. Na het beantwoorden van een paar simpele vragen over bijvoorbeeld de staat en het type, is het nog maar een kleine stap naar het verkopen van uw Iphone. 

Is het allemaal wel vertrouwd?

Voor veel mensen is het allemaal nog maar nieuw om op deze manier een iPhone te verkopen, de meest gebruikelijke manier is toch het geluk hebben dat u een familielid of kennis heeft die net op dat moment opzoek is naar een iPhone. Maar met op deze manier uw iPhone verkopen, bent u altijd gegarandeerd van een leuk bedrag op uw rekening. De advertenties van de bedrijven die dit aanbieden zijn veelal op televisie geweest, dit zijn de meeste betrouwbare sites. U bent gegarandeerd van uw geld en het beloofde bedrag wordt ook daadwerkelijk bijgeschreven.

Aan welke dingen moet u denken bij het verkopen? Er zijn altijd een paar dingen waar u goed op moet letten bij het verkopen van uw Iphone. Zo is het belangrijk om altijd bij meerdere aanbieders te kijken wat u voor het verkopen van uw iPhone nou daadwerkelijk krijgt. Ook is het belangrijk om op de hoogte te zijn van het model en de staat van u telefoon, dit scheelt een hoop werk achteraf. De meeste websites kunnen u helpen met elke stap die genomen moet worden naar het verkopen van uw iPhone. Zo hoeft u bijvoorbeeld alleen het serienummer in te typen, hierna is het bedrijf gelijk op de hoogte van het model en de bijbehorende provider. Dit allemaal voor het gemak van u!

http://www.oudetelefoonverkopen24.nl/