Herengracht500
Image default
Business

Stralend over straat met een geweldig kapsel

Een geweldig kapsel om 2021 mee te beginnen, is uiteraard wat iedereen wenst! Hoewel we minder mensen zien dan ooit tevoren, betekent dat niet dat je er onverzorgd bij moet gaan zitten. Het tegenovergestelde blijkt uit onderzoek zelfs beter te werken: wie georganiseerd en verzorgd aan een nieuwe werkdag begint, blijkt een stuk productiever te zijn dan zijn chaotische collega’s. Bij One Kappers vinden we het belangrijk dat jij straalt door een kapsel waar jij helemaal tevreden over bent, dus besteden we uitgebreid aandacht aan jou gedurende de behandeling. Jij staat bij ons centraal en er wordt geluisterd naar wat je wel wil, wat je niet wil en wat je in dat geval voor ogen hebt. Benieuwd naar de gehele behandeling? Lees hieronder dan verder of neem een kijkje op de website van de Delftse kapsalon One Kappers.

Het ideale kapsel in een paar stappen

De behandeling bij One Kappers begint niet zoals bij de meeste kappers met het knippen, maar met het luisteren naar jouw wensen en eisen. Waarover was je bij de vorige kapper niet tevreden? Hoe zie jij het kapsel voor ogen? Waar moet extra aandacht aan besteed worden door de kappers in delft? Door het de kappers van One Kappers te vertellen, weten zij waar ze op moeten letten en realiseren ze een top haarverzorging delft! Na dit gesprekje met jou kunnen de kappers beginnen met het wassen van het haar en de daadwerkelijke knipbeurt. Tussendoor wordt er met jou nagegaan of alles nog naar wens verloopt, waarna jij met een tevreden gevoel weer in de spiegel kunt kijken en stralend over straat kunt lopen.

Een behandeling inplannen?

Wil jij nu zo snel mogelijk een afspraak maken bij One Kappers? Aarzel dan niet om een kijkje te nemen op de website om een afspraak te maken over de eerstvolgende mogelijkheid!

https://www.onekappers.nl/