Herengracht500
Image default
Business

Aluminium polijsten bij Van Geenen in Rijssen

Aluminium is een erg populaire metaalsoort aangezien deze erg kosteneffectief is en dat deze erg weinig gewicht verliest ten opzichte van staal wanneer aluminium gepolijst wordt. 

Aluminium polijsten is dé manier om dit metaal weer ‘tot leven’ te brengen, te herstellen en te beschermen tegen verdere aantasting. Ook wanneer u gewoon wenst dat het aluminium glanst wordt polijsten geadviseerd.  Natuurlijk is het niet enkel mogelijk om aluminium platen te polijsten, maar kunnen ook andere producten gepolijst worden. Zo kunnen we ieder aluminium product polijsten zodat deze een mooie, glanzende uitstraling krijgt. 

Methodes 

Van Geenen kan aluminium polijsten op twee verschillende manieren, namelijk met de hand of machinaal. Bij van Geenen werken vakbekwame mensen die nog op ambachtelijke wijze het aluminium polijsten. Echter kan er ook worden gekozen om het aluminium machinaal te polijsten. Door ons grote machinepark kunnen we ervoor zorgen dat het aluminium nauwkeurig wordt gepolijst. Echter kiezen we er vaak voor om, voor een zo optimaal mogelijk resultaat, zowel machinaal als handmatig polijsten toe te passen. 

Afwerkingen 

Er zijn verschillende afwerkingen mogelijk, die van Geenen u allemaal kan bieden. Het maakt niet uit wat uw wensen zijn, bij ons bent u aan het juiste adres! 

Vaak is het vanwege technische redenen noodzakelijk om uw aluminium te polijsten. Hierdoor krijgt het gepolijste aluminium een soort hoogglans uitstraling. Dit is een afwerking die veel wordt toegepast. 

Indien u nog een stap verder wil gaan dan het gewoon polijsten van uw aluminium dan bent u bij van Geenen ook aan het juiste adres. Wij bieden namelijk aan om het aluminium te polijsten met Mirror 8. Dit is een superhoogglans die ervoor zorgt dat er een krasvrije en spiegelend product wordt gemaakt. 

Over aluminium polijsten bij van Geenen

van Geenen is een bedrijf dat al jarenlang ervaring heeft op het gebied van het polijsten van aluminium. Door onze jarenlange ervaring en onze ervaren werknemers kan van Geenen (bijna) alles voor u realiseren wanneer het gaat om aluminium polijsten! 

Wij kunnen aluminium met de hand polijsten of gebruik maken van ons machinepark dat helemaal van deze tijd is. Modern en juist ingericht.  

Van Geenen maakt uw producten op maat en geeft u advies op maat. Daarnaast staat service bij ons nog steeds hoog in het vaandel! 

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u een offerte aanvragen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via 0548-543793 of stuur een mail naar info@vangeenen.nl

https://vangeenen.nl/aluminium-polijsten