Herengracht500
Image default
Business

Waar moet je op letten bij het kopen van een nieuwe telefoon?

Het kopen van een telefoon kan een behoorlijke investering zijn. Tegenwoordig zijn er telefoons die enorm duur zijn. Je hebt echter ook wel wat minder dure telefoons, maar die zijn dan vaak ook van mindere kwaliteit. Je hebt enorm veel telefoons en ook een hele hoop merken. Het uitkiezen van een nieuwe telefoon kan dan ook behoorlijk moeilijk zijn. Welke is het meest geschikt voor mij en wat zijn hun kwaliteiten. In deze blog zal ik een aantal telefoon merken bespreken zo kan je kijken of het iets voor jou is.

iPhone
Het bekendste telefoon merk is de i Phone. Dit is een heel duur telefoonmerk. De telefoons variëren vaak van prijs tussen de 400 en 1100 euro. Een flinke hap uit je portemonnee dus. Het voordeel wel is dat het vaak extreem goede smartphones zijn. Als ik uit eigen ervaring spreek, gaan iPhones soms wel 4 jaar mee. Ik zelf heb in de afgelopen 6 jaar, maar 2 iPhones gehad. Ze lopen zowat nooit vast, ze hebben een goede kwaliteit camera en ze zijn erg betrouwbaar. Als je veel op je mobiel zit en aardig wat geld kan uitgeven is de i Phone een echte aanrader.

Als je nu gaat voor zo’n dure telefoon kan het wel handig zijn om gelijk even een kijkje te nemen bij het aanbod iphone hoesjes. Met hoesjes iphone zorg je ervoor dat je telefoon minder snel stuk gaat als je hem laat vallen.

Samsung
Een ander heel bekend merk naast iPhone is Samsung. De prijzen van Samsung telefoons variëren wat meer. Die zitten over het algemeen tussen de 200 en 1000 euro. Deze telefoons zijn wat goedkoper, maar als ik uit eigen ervaring spreek ook van mindere kwaliteit. Ze lopen wat sneller vast en ze gaan wat minder lang mee.

Er zijn nog vele andere telefoonmerken kijk goed welke bij jou past en of je voor kwaliteit op prijs wilt gaan. 

http://www.iphonehoesjes.nl/