Herengracht500
Image default
Business

Schoonmaken

Schoonmaken, we moeten het allemaal of het nu thuis is, bij je bedrijf, in de sportschool of in de industrie elke ruimte heeft op zijn tijd een schoonmaakbeurt nodig. Schoonmaken kan soms frustrerend zijn als die ene vlek weer niet weg wil of je na al dat poetsen toch niet alles netjes schoon krijgt. Er zijn een hoop verschillende soorten schoonmaakmiddelen voor verschillende doeleinden. Zo zijn er desinfecterende schoonmaakmiddelen om alle bacteriën te doden en natuurlijke schoonmaakmiddelen die goed voor het milieu zijn. Kijk goed naar welke schoonmaakmiddelen je voor wat kan gebruiken om je ruimte zo schoon mogelijk te krijgen en dus frustraties te voorkomen!

Natuurlijke schoonmaakmiddelen
Natuurlijke schoonmaakmiddelen dragen bij naar de stap van milieuvriendelijker schoonmaken. Schoonmaakmiddelen op basis van biologische enzymen zijn deze tijd al niet meer weg te denken. Nu iedereen een stuk milieu bewuster wordt, stappen veel bedrijven over naar biologisch schoonmaken. Natuurlijke schoonmaakmiddelen zijn er in vele variaties. Blijf hier wel met een kritisch oog naar kijken, want niet elk middel is even biologisch. Kijk bijvoorbeeld naar biologische ontvetters, ze lijken op het eerste oog groen te zijn, maar kijk goed naar de verpakking en je ziet nog steeds een hoop gevarentekens. Aan de andere kant heb je ook ecologische schoonmaakmiddelen die wel 100% afbreekbaar zijn en zeer goed voor het milieu zijn. Zelfs de verpakking is afbreekbaar.

Desinfecterende schoonmaakmiddelen
Er zijn vele soorten desinfecterende middelen. Denk hierbij aan middelen voor handen, vloeren, instrumenten en ruimtes. Zeker nu tijdens de coronacrisis is het belangrijk dat je alles goed desinfecteert en ziekte voorkomt. Met desinfecterende schoonmaakmiddelen maak je gemakkelijk alle bacteriën en virussen dood die voor ziektes kunnen zorgen. Middelen die je kan gebruiken zijn: ethanol, alcohol gel, desinfectie zeep, handdesinfectie, desinfectie voor reinigen, desinfectie middelen speciaal bedoelt voor het desinfecteren van instrumenten en ga zo maar verder. Genoeg opties om je bedrijf schoon en ziekte vrij te houden.

http://fayon.nl

Gerelateerde artikelen

De NIU scooter van Polderscooter

Een origineel verjaardagscadeau voor vrienden of familie

Pigmentvlekken in 3 stappen: preventie, symptomen en oplossingen