Herengracht500
Image default
Business

De beste kwaliteit printers

Technologie wordt elk jaar weer beter. Er is altijd wel een nieuwe ontwikkeling in de kwaliteit van camera’s of beeldschermen, maar waar je eigenlijk nooit iets over hoort zijn printers. Toch zijn printers een heel belangrijk deel hiervan, omdat zonder de printer al die foto’s en andere prints (posters, flyers, enz.) niet mogelijk zouden zijn. De vooruitgang in printers is dus minstens zo belangrijk als die in de kwaliteit van je beeldscherm en camera, want het resultaat is pas zichtbaar als het geprint is. Er bestaan tegenwoordig erg veel en verschillende goede printers die op verschillende ondergronden kunnen printen. Niet alleen op papier dus, maar ook op papier, karton, leer of zelfs textiel. Eindeloze mogelijkheden dus, maar wat voor printer heeft u daar voor nodig? Als u op zoek bent naar een kwalitatief hoog resultaat dan heeft u de hotfoil procedure nodig. Deze is zeer succesvol als u streeft naar een hoog en duurzaam resultaat waar u lang van kunt genieten. Een echte eersteklas printer is dan ook een hot foil printer.

Zoals eerder vermeld hechten de prints van deze printer aan eindeloos veel materialen waaronder leer en textiel. Daarnaast is de kwaliteit van de prints ook om van te spreken, want die is zeer goed. Alles is mogelijk met deze printer, en het mooiste is misschien wel dat de prints wrijf en veegbestendig zijn. Zo is het behaalde resultaat dus voor een lange periode zichtbaar. De kwaliteit straalt er vanaf met deze professionele printer. Niet te vergeten is ook dat natuurinvloeden zoals weer en wind geen invloed hebben op de prints.

Een andere printer die mogelijk ook aan uw wensen voldoet is de continuous inkjet printer. Deze is zeer zuinig met inktgebruik en ook erg gebruiksvriendelijk. De inktfles kan zelfs tijdens het printproces vervangen worden, dus er kan altijd geprint worden.

http://www.kba-metronic.com