Herengracht500
Image default
Business

Waarom een 085 nummer | Voipzeker

VOIPZeker

U heeft waarschijnlijk weleens gehoord van VOIPZeker. VOIPZeker is een bedrijf om een zakelijke telefonie aan te schaffen voor uw bedrijf. In dit artikel wordt er uitgelegd wat een 085 nummer is, waarom een 085 nummer aanschaffen een voordeel is en waarom 085 een zakelijk nummer is. Wilt u hier meer over weten, lees dan verder!

 

Wat is een 085 nummer

Een 085 nummer heeft betrekking op zakelijke telefonie als telefoonnummer. Dit nummer geldt voor het hele bedrijf en daar zitten zeker voordelen aan. Deze 085 nummers kunnen worden gekoppeld aan een VOIP-platform en zijn daarom voor IP-telefonie geschikt. Dit houdt in wanneer u verbonden bent met het internet, kunt u uw telefoon overal mee naartoe nemen. U bent namelijk niet verbonden aan één locatie. Naast het bellen hebt u ook nummerherkenning, Fax to e-mail, wachtrijen en voicemail.

 

Waarom een 085 nummer

Nu vraagt u waarschijnlijk zich af waarom u nou een 085 nummer moet nemen in plaats van uw eigen regio nummer. Het verschil tussen een 085 nummer en regionummer is dat een 085 nummer niet geografisch gebonden is. Dit houdt in dat u niet te zien bent vanuit welke regio u belt, want het 085 nummer geldt voor heel het land.

 

085 een zakelijk nummer

Veel bedrijven nemen tegenwoordig een 085 nummer voor een zakelijke uitstraling. Wanneer u een 085 nummer tegenkomt weet u direct dat dit een bedrijf is wat op landelijk niveau zaken doet. Dit is ook een voordeel tegenover uw potentiële klanten. Zij zien u ook meteen als een nationaal ondernemer. Bedrijven met een 085 nummer komt namelijk professioneel over.

https://www.voipzeker.nl/telefoonnummers/085-nummers.html