Herengracht500
Image default
Business

Airco leasen

 

Airco leasen bespaart u op de lange duur een hoop geld. U gaat daarentegen wel een langdurig contract aan. Airco Lease Company is gespecialiseerd in het langdurig verhuren van airconditioners. Wij kunnen u advies geven omtrent installatie, onderhoud en de finaciële voordelen die het u biedt.

Zit er van de zomer koel bij met uw eigen klimaatbeheersingstechniek. U hebt geen last meer van ongemakkelijke hitte, zweten en ongedierte dat via een open raam naar binnen kruipt. Maak uw woon- of werkplek aangenaam met het leasen van een airconditioning. Kijk daarom snel op onze website om voordelig een airco te leasen.

Split airco leasen

Een split airco leasen biedt diverse voordelen. In tegenstelling tot een mono systeem biedt split airco leasen een energiezuinig luchtbehandelingssysteem dat functies over de apparaten gelijkmatig verdeelt. Hierdoor treedt er minder energieverlies op waardoor ruimten beter gekoeld of verwarmd worden.

Een ander voordeel van een split airconditioning huren is dat men het kan aansluiten aan een multi split unit systeem. Hierdoor kunt u meerdere klimaatbeheersingsunits aaneensluiten wat een betere verspreiding van verse lucht teweegbrengt.

Wilt u eveneens genieten van een professioneel luchtbehandelingssysteem? Kies er dan voor om bij ons een split airco te leasen

Airco leasen particulier

Een airco leasen als particulier is tegenwoordig een optie geworden doordat professionele luchtbehandelingstechnieken inmiddels betaalbaar zijn geworden. Verwen uzelf en uw gezin met het leasen van een airconditioning. Op hete zomeravonden hoeft u niet meer te baden in het zweet. De nieuwste klimaatbeheersingssystemen lossen dat voor u op.

Wilt u hier ook gebruik van maken? U haalt dan als particulier een stukje professionaliteit in huis waar u nog lang van zult genieten. Met de lease van een airconditioning kunt u namelijk ook de winter door door de ingebouwde verwarmende functie. Ga snel naar onze website om een airco te leasen als particulier.