Herengracht500
Image default
Business

Hoog in Google | SAM Online Marketing

Hoger in Google

Iedere website wil graag hoger komen in google, alleen hebben veel bedrijven geen idee hoe dat moet. Doormiddel van linkbuilding, het schrijven van SEO teksten en een goede websitestructuur

Linkbuilding Door een goede manier van linkbuilding zal uw website hoger komen te staan in google. Doormiddel van linkbuilding worden er links geplaatst op externe webpagina’. Het is belangrijk dat deze de webpagina affiniteit heeft met het onderwerp van uw website. Daarnaast moet er gekeken worden naar de page rank. Dit zijn de populariteit en autoriteit van een website. Dit kan worden gemeten doormiddel van verschillende tools. Het is daarnaast belangrijk om af te wissel met de anchor teksten.

Schrijven van SEO teksten Het is erg belangrijk dat de teksten die je schrijft wel SEO teksten zijn. Ook al zijn de teksten die je schrijft erg waardevol, als niemand de teksten ziet heb je daar weinig aan. Het is belangrijk om bepaalde zoekwoorden in de tekst te verwerken waarop je als bedrijf gevonden wil worden. Een kapperszaak in Leiden wil natuurlijk gevonden worden op : kapper Leiden of kapperszaak leiden. Hierdoor is het belangrijk om deze zoekwoorden terug te laten komen in de teksten om hoger te komen in google.

Goede websitestructuur Een goede websitestructuur is essentieel als u hoger wil komen in google. Uw website moet een groot geheel zijn. Elke pagina van uw website moet wel gerelateerd zijn aan andere pagina’s op uw website. Navigatie is ook erg belangrijk van uw website. Dit heeft niet alleen voordelen om hoger te komen in google maar ook om een zo gebruiksvriendelijke website te hebben.

 

Doormiddel van goede linkbuilding, het schrijven van goede SEO teksten en een duidelijke websitestructuur zullen ervoor zorgen dat u hoog in google komt te staan en hierdoor meer bezoekers naar uw website krijgt. Neem contact op met SAM online marketingom te kijken wat het bedrijf voor u kan betekenen.