Herengracht500
Image default
Business

Voorzie uw TL verlichting van LED lampen

Vrijwel in elk bedrijf vind je een tl lamp. In een magazijn, het kantoor of misschien wel in de ruimte van de garderobe. Dit is erg goed, want hiermee bespaard u veel geld en draagt u ook nog eens bij aan een beter milieu. Maar je kunt natuurlijk altijd nog een stapje verder. Door gebruik te maken van LED TL verlichting ben je helemaal goed bezig! Het is daarom zeker een aanrader om gebruik te maken van led tl verlichting. Hiermee bespaar je nog meer geld, en zeg nou zelf: wie wil dat niet?

De verschillende eigenschappen van TL lampen

Geen enkele TL lamp is hetzelfde. Er zitten natuurlijk verschillende in de uiterlijke kenmerken, maar ook de inhoud van de lamp verschilt van elkaar. Wanneer je graag een led tl lamp wil aanschaffen is het dus erg belangrijk dat je precies weet wat voor een lamp je nodig hebt. Hierbij is de afmeting belangrijk, maar ook de kleur van het licht en de lichtsterkte. Daarnaast zijn er ook nog speciale TL led lampen die waterdicht zijn. Deze zijn ideaal buiten te gebruiken in bijvoorbeeld een berging, fietsstalling of overdekking.

Daarnaast zit er ook nog verschil in de armaturen. Hierbij gaat het voornamelijk om het materiaal.

Waarom de keuze voor LED verlichting?

Vrijwel iedereen is tegenwoordig op de hoogte van het feit dat LED verlichting veel voordelen heeft. Maar welke deze voordelen precies zijn is vaak onduidelijk. Een aantal van deze voordelen komen in dit artikel aan bod. Ten eerste gebruikt led verlichting tot wel 7x minder stroom dan een reguliere lamp. Daarnaast ligt de levensduur van een led lampje ook een stuk hoger. Als je een led lamp een langere tijd aanhebt, wordt deze niet warm. Je kunt een ledlamp dus gerust vastpakken of losdraaien wanneer deze hiervoor een langere tijd heeft gebrand.

http://zone-atex.nl/led-tl-lampen/