Herengracht500
Image default
Business

Schuldhulp voor bedrijven in Alkmaar

In Alkmaar zijn bedrijven die gewoon kunnen blijven draaien en andere bedrijven hebben schuldhulp nodig. Het ene moment denk je dat je bedrijf lekker loopt en het volgende moment ontstaan er toch nog schulden. Welke zo erg uit de hand kunnen lopen waardoor je schuldhulp nodig hebt. Een situatie waar niemand blij van wordt, zowel de schuldenaar als de schuldeiser zijn hier niet blij mee. Toch zijn er verschillende instanties die je kunnen helpen niet alleen privé maar ook zakelijk.

Schuldhulp in Alkmaar

Schuldhulp kan je door het hele land vinden, waaronder ook in Alkmaar. Één van de helpende organisaties is Oxyz. Deze organisatie helpt jou om jouw schulden duidelijk en inzichtelijk op papier te krijgen en doorloopt met jou het proces om de schulden op te lossen. Oxyz helpt je niet alleen om uit de schulden te komen, maar heeft ook genoeg collega´s om je coaching aan te bieden. Om te voorkomen dat je in een neerwaartse spiraal terecht komt.

Hulp bij schulden

Oxyz biedt ondersteuning bij het omgaan met de schulden zowel privé als zakelijk. Zij bieden trajecten aan die buiten de rechter om verlopen. Het is dus niet zo dat je met je financiële plaatje naar de rechter toe hoeft te stappen. Zij hebben als organisatie twee doelen: het realiseren van een doorstart en ze begeleiden ondernemers die ervoor kiezen om toch het bedrijf te beëindigen.