Herengracht500
Image default
Business

Kaalheid tegengaan

 

Als u kaalheid wilt tegengaan kunt u het beste een haartransplantatie laten doen bij Global Hair. Onze haarspecialisten kunnen een professionele haarimplantatie regelen voor een goede prijs. U kunt namelijk bij een van onze FUT of FUE haarklinieken in Turkije terecht. Het is daar stukken goedkoper voor dezelfde kwaliteit. Bij Globalhair.nl werken geregistreerde ISHRS haarchirurgen die degelijke haartransplantaties kunnen uitvoeren om haarverlies te remmen.

Als u dus haar wilt laten transplanteren om kaalheid tegen te gaan via de FUE methode of de FUT methode dan kunt u bij onze Turkse haarklinieken terecht. Achteraf krijgt u daar nog een PRP plasmabehandeling na. Meer weten over het laten implanteren van haren op een professionele wijze? Vraag een consult aan bij Global Hair en doe wat tegen het kaler worden.

Ga naar een ISHRS haarchirurg

De beste hulp die u kunt krijgen op het gebiede van haartransplantatie om kaal worden tegen te gaan is van een ISHRS haarchirurg. U kunt zo’n specialist uw haar laten implanteren wanneer u bij Globalhair.nl een afspraak maakt of de offerte opstuurt. Ga daarom naar Turkije en krijg een goede haarimplantatie die nog vele jaren effect zal hebben. Verwijder kale plekken op uw hoofd of kruin en spreek met een specialist van Global Hair om uw haaruitval te stoppen.

Professionele haartransplantaties

Voor professionele haartransplantaties die kaalheid verhelpt kunt u een consulent spreken van Globalhair.nl. Deze kan u verwijzen naar de beste haarimplantatie specialisten. U krijgt dan een haarbehandeling met de FUT of de FUE techniek waarmee u snel van kalende plekken af kunt komen. Ga naar Global Hair en spreek een haartransplantatie expert die u kan helpen om uw haarverlies in te dammen. Uw nieuwe haar zal dan in een Turkse kliniek worden getransplanteerd waarna u na een PRP plasmabehandeling ontvangt om het groeiproces te versnellen.