Herengracht500
Image default
Business

Handgemaakte sieraden

Sieraden zijn een aanvulling op je outfit en kunnen zorgen voor de finishing touch. Net zoals bij kleding, schoenen en andere accessoires is er bij sieraden sprake van trends. Nieuwe trends en trends die terug zijn weggeweest. Maar welke trend je outfit ook heeft met de handgemaakte sieraden van Bellano is deze outfit helemaal af.

Een aantal trends in sieraden

In 2018 zijn er een groot aantal trends in sieraden, in dit onderdeel zijn er een aantal uitgelicht:

  • Met minimalistische sieraden ben je nog helemaal trendy.

  • Een tegenhanger van de minimalistische trend zijn opvallende oorbellen. Dit kunnen grote oorbellen zijn zoals oorringen of lange oorbellen. Maar ook oorbellen met opvallende kleuren of bijzondere stenen.

  • Parels mogen weer, net als diamanten en glitters. En niet te vergeten: felle kleuren.

  • Wat betreft de kettingen is de vintage-look helemaal in. Een andere trend is een aantal kettingen van verschillende lengtes over elkaar.

De handgemaakte sieraden van Bellano passen goed in de trends in sieraden van dit moment. Toch zijn deze sieraden met hun exclusieve en verrassend design betaalbaar.

Bellano gebruikt de beste materialen voor haar sieraden. Hierbij worden Swarovski kristallen, parels, gold of rhodium plating gebruikt om de collectie vorm te geven.

De handgemaakte sieraden van Bellano

Ondanks de diversiteit van de ontwerpen van de handgemaakte sieraden van Bellano, zijn ze allemaal stijlvol, origineel en tijdloos. Alle sieraden maakt Bellano met de hand en geheel op maat. Bellano gebruikt alleen materialen van de hoogste kwaliteit voor hun sieraden. Bij alle sieraden die gemaakt zijn met Swarovski kristallen, gold of rhodium plating krijg je een garantiecertificaat van twee jaar.

Gold of Rhodium Plating?

Een plating is een klein laagje materiaal dat om een ander materiaal heen wordt aangebracht. Met deze plating wordt het bedekte materiaal beschermd tegen invloeden van buitenaf. Bij de handgemaakte sieraden van Bellano wordt een gold of rhodium plating gebruikt. Een goldplated sieraad heeft dus een klein laagje goud, doordat het een klein laagje goud is zijn goldplated sieraden goedkoper dan massief gouden sieraden. Bij rhodium plating bestaat de beschermlaag uit rhodium. Naast bescherming geeft dit materiaal de sieraden een fraaie uitstraling.