Herengracht500
Image default
Business

Opslagruimte Diemen en omstreken

Opslagruimte Diemen is vaak het laatste waar je aan denkt als je verhuist naar het buitenland of een lange reis gaat maken. De kans is groot dat je het zo druk hebt gehad met het invullen van allerlei papieren, het uitzoeken of je budget toereikend is voor die lange tijd, het bepalen van wat je wilt nemen en het oefenen van een nieuwe taal dat je hoofd ervan tolt. Zelfs als je al meerdere keren een lange reis naar het buitenland hebt gemaakt, kan het overweldigend zijn als je bedenkt wat er allemaal gedaan moet worden. Zelfs nog vlak voordat je afscheid neemt van je familie en vrienden om aan boord te stappen van je vliegtuig.

Nog te regelen: opslagruimte Diemen

Ow ja, opslagruimte Diemen nog regelen! Het is vast pas ergens in de laatste weken voor je vertrekt dat je erdoor overvallen wordt. Wat ga je met je spullen doen als je in dat vliegtuig stapt? Je kunt die dure koelkast niet meenemen in de lucht! Je dvd-verzameling past niet in je ingecheckte bagage, en die gametoren waar je veel te veel tijd aan hebt besteed, kan ook niet mee.

Zelden gebruikt en toch bewaren

Mensen laten hun bezittingen tegenwoordig ook langer dan ooit achter in de opslagruimtes van Opslag020. Maar waarom betalen mensen om spullen op te slaan die ze zelden gebruiken zou je zeggen. Het is typerend voor onze koopkrachtige samenleving. De samenleving heeft altijd al verzamelaars gehad. Maar in de 21e eeuw meer dan ooit tevoren. Het begint als een tijdelijke oplossing. Je laadt de auto in met de oude kinderwagen, een Afrikaans beeld waarvoor je nooit plaats hebt gevonden, oude brieven, vuilniszakken vol kleren, Betamax-banden en je oude encyclopedie. Het is de ideale tussenstop terwijl je er over na gaat denken wat je in de toekomst met je spullen gaat doen. Maar uit het zicht is vaak uit het oog waardoor zelfs soms vergeten wordt dat er nog spullen staan in een opslagruimte.

Ideale oplossing

De huidige consumptiemaatschappij betekent ook dat veel mensen zelf geleidelijk aan nogal wat ruimtegebrek in huis creëren. Er komen steeds meer spullen het huis in en er wordt niets meer weggegooid, verkocht of weggegeven. Verzamelaars dus. Voor die mensen die graag alles willen bewaren wat ze hebben aangeschaft, is een opslagruimte dus ideaal.