Herengracht500
Image default
Business

Net zo glad als het pak van de minister

Den Haag: het is niet alleen de mooie stad achter de duinen, maar ook een stad die bekend staat om het koningshuis, de grote multinationals en vooral de nationale politiek. Eén ding wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze allemaal prominent aanwezig zijn. Niet alleen in het straatbeeld, maar bijvoorbeeld ook in de media. Maar ze hebben nog iets gemeen, iets waar je op het eerste gezicht misschien niet direct aan zou denken: ze moeten allemaal goed voor de dag komen!

Stel je eens voor, dat de koning op een dag besluit om in zijn joggingsbroek met sokken en slippers buiten het paleis te verschijnen, of dat de minister president en al zijn collega ministers op een dag besluiten dat het pak wordt ingeruild voor een korte broek en een velgekleurde sweater. Uiteraard zou dit grappig zijn, maar het zou weinig goeds doen met de geloofwaardigheid en reputatie van zowel de koning als de minister president en zijn collega’s: goed gekleed en goed verzorgd op het toneel verschijnen is daarom een must.

Toch vragen velen zich het af: hoe komt het toch dat zij er altijd goed uitzien? Niet alleen strak in pak, maar ook nog eens een pak dat er als nieuw uitziet en bovendien perfect gestreken is. Je zou haast gaan denken dat ze naast hun drukke baan ook nog eens elke avond aan het stomen en strijken zijn. Maar gelukkig hoeft dit niet: je kan dit ook door iemand anders laten doen. Panda Stomerij is bijvoorbeeld een gevestigde naam in de randstad met meerdere stomerijen: stomerij den haag is er ook eentje. Hier kan men terecht om zijn of haar kleding te laten stomen en reinigen en het wordt bovendien, indien gewenst, nog opgehaald ook! Zo zie je maar weer dat je zonder al te veel inspanning, naast een drukke baan, een even glad pak als de minister kan hebben.

http://www.stomerijpanda.nl/