Herengracht500
Image default
Business

Natuurlijke speeltoestellen in verschillende varianten

Natuurlijke speeltoestellen zijn er vandaag de dag in tal van varianten, waardoor er voor ieder terrein meer dan genoeg mogelijkheden zijn. Heeft u een groot weiland ter beschikking, een fraai natuurgebied, een klein stuk grond of een ander soort terrein? In alle gevallen biedt het team van Kinderland Speeltoestellen altijd een passend voorstel. Neem gerust eens contact op en laat u informeren over de opties in uw situatie.

Natuurlijke speeltoestellen is een van de specialisaties

Kinderland Speeltoestellen staat erom bekend diverse speelplekken op een avontuurlijke en natuurlijke twist te leveren. Er wordt bijvoorbeeld gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, waardoor de meest fraaie speellandschappen ontstaan. Uiteraard is ieder toestellen geheel op maat samen te stellen. Net wat u zelf het mooiste vind. Naar wat voor soort toestel gaat uw voorkeur uit? Alle elementen zijn in ieder geval goedgekeurd en voorzien van een Tüv certificaat.

Er wordt altijd met u meegedacht

Niet voor niets kan Kinderland Speeltoestellen zich tot een specialist noemen. Van zand en water tot aan schommelen en van balanceren tot aan draaien en glijden. De mogelijkheden zijn zeer divers. U kunt eenvoudig en snel even contact opnemen door het online contactformulier in te vullen of door te bellen met een van de medewerkers. Er wordt graag met u meegedacht en u ontvangt alle nodige informatie op het gebied van wat er mogelijk is voor uw terrein. Spelen de kinderen in uw regio binnenkort ook op een van de natuurlijke speeltoestellen van Kinderland Speeltoestellen? Er zijn voldoende maatwerk speeloplossingen om elke locatie te voorzien.