Herengracht500
Image default
Business

NLP practitioner training

Heb je het idee dat je bent vastgelopen en wil je meer uit het leven halen? Heb je bepaalde doelen, maar weet je niet waar je moet beginnen om deze te bereiken? Dit zijn ontwikkelpunten waarmee je aan de slag gaat tijdens een NLP practitioner training bij de 1e Verdieping. Of je je nu wilt ontwikkelen op het gebied van werk, opvoeding of relaties, door middel van een NLP training kom je erachter wat je tegenhoudt en hoe je dit kunt veranderen. Je bewust worden van de dingen die je doet in het dagelijks leven is al een stap in de juiste richting. Deze dingen gaan veelal op de automatische piloot, waardoor je blijft vervallen in dezelfde patronen en steeds dezelfde resultaten krijgt.

Eerste Verdieping opleidingen

Bij de 1e Verdieping bieden we opleidingen en workshops op het gebied van NLP, maar ook Systemisch Werk, Body Mind, Coaching en Train de Trainer kun je bij ons volgen. Alle trainingen zijn gericht op bewustwording, groei en ontwikkeling, zodat je het leven kunt leiden dat jij wilt. Als je niet precies weet welke training of opleiding de beste keuze is voor jou, dan kun je altijd langskomen voor een persoonlijk gesprek. Aan de hand van jouw doelen en uitdagingen kunnen wij je hierover advies geven. Ook is het mogelijk om een dagworkshop te volgen, zodat je kunt ervaren wat een training inhoudt.

NLP master

Als je een NLP practitioner opleiding hebt gevolgd bij de 1e Verdieping, dan kun je ervoor kiezen om je kennis nog verder uit te breiden. Wij bieden hiervoor een NLP master opleiding aan. Tijdens deze training wordt dieper ingegaan op de drijfveren in je leven, maar ook op zaken die ervoor zorgen dat je motivatie wegzakt. Ben jij er klaar voor om de volgende stap te zetten? Meld je dan vandaag nog aan!

https://www.1e-verdieping.nl/