Herengracht500
Image default
Business

Naar welke lounge ga jij?

Een lounge is een plek waar je tot rust kunt komen. Een lounge is ingericht zodat je rustig en fijn kunt zitten. Meestal hoor je rustgevende muziek en kun je wat eten en drinkne. Soms wordt er ook alcohol genuttigd. Je hebt verschillende soorten lounges.

Coffeeshops zijn ook een soort lounges. Je kunt daar roken en lekker zitten. Je hoort meestal wat muziek op de achtergrond. Hetzelfde geldt voor shisha lounges. Dit zijn lounges waar je waterpijp kunt roken. Overal in Nederland kun je dit soort lounges vinden maar het is alleen populair bij de jongere doelgroep. Ouderen mensen roken niet zo vaak shisha en waterpijp zoals jongeren dat doen. De shisha lounges staan uiteraard vol met Shisha’s. Je kunt per uur een shisha huren. Door het personeel wordt de waterpijp klaar gezet zodat je direct kunt roken. Je kunt kiezen tussen heel veel smaken dus er zit altijd wel iets tussen wat jij lekker zult vinden. De lounge is meestal ingericht zoals ze het in het midden oosten doen. De typische banken en verlichting zorgen voor een leuke sfeer. Vaak staat er ook muziek uit het midden oosten op. De Farida shisha is een echte aanrader.

Lounges kom je ook terug op vliegvelden. Meestal heeft niet iedereen toegang tot deze lounges. Je moet een duurder kaartje hebben of een bewijs dat je toegang hebt tot deze lounges. Dit is vaak voor mensen die voor hun werk ergens heen moeten en dus in alle rust willen werken. Dit zorgt er voor dat de wachttijden wat aangenamer worden omdat je je kunt vermaken. Op steeds meer treinstations zie je ook lounges. Dit zijn vaak de grotere internationale stations waar ook mensen tegen betaling in de lounge kunnen wachten. Vaak is dit voor mensen met een eersteklas kaartje of een speciale pas. Verder zie je ook beach lounges in warme landen.

https://premium-hookahs.nl/