Herengracht500
Image default
Business

Re integratie 2e spoor

U bent op zoek naar een organisatie die gespecialiseerd is in het begeleiden van een re-integratie 2e spoor traject. Dan bent u hier aan het goede adres! ADXpert heeft experts en is expert in re-integratie 2e spoor regelen voor uw werknemer. Weet u waarom u simpelweg moet kiezen voor ADXpert bij re-integratie 2e spoor?

Waarom u voor ADXpert zou moeten kiezen bij re-integratie 2e spoor

Bij deze sommen wij alle redenen op om te kiezen voor ADXpert bij re-integratie 2e spoor. Wij zetten bij re-integratie 2e spoor de vacaturebank die bekend staat als innovatief: TrjcT. Verder bieden wij uw werknemer bij re-integratie 2e spoor ondersteuning aan die van multidisciplinaire aard is. Het gehele traject krijgt uw medewerker deze ondersteuning van een coach, een psycholoog en een arbeidsdeskundige. Ook vinden wij een aanpak belangrijk die doelgericht en pragmatisch is, dus die zetten wij ook voor u in bij re-integratie 2e spoor. De focus van ADXpert ligt bij re-integratie 2e spoor op het vinden van ander werk, het zou ook kunnen dat de focus ligt op het vinden van een andere werkervaringsplek. Het is een van de twee, afhankelijk van wat u en uw medewerker wilt. Wij zetten ook bij re-integratie 2e spoor een aantal arbeidsmarkt versterkende interventies in zoals LinkedIn instructies, sollicitatietraining, cv-checks en netwerkversterking. Wij zijn een groot voorstander van niet alleen korte, maar ook heldere communicatie tussen de werkgever en de coach. Zo blijft u goed op de hoogte van alle ontwikkelingen in het doorlopen van het traject bij re-integratie 2e spoor. Tot slot moet u ook weten dat ADXpert bij re-integratie 2e spoor arbeidsdeskundige ondersteuning bij de WIA-procedure en beroeps- en bezwaarzaken die zich mogelijk aandienen.

Conclusie

U moet gewoon kiezen voor ADXpert bij re-integratie 2e spoor, wij zijn de beste organisatie voor de klus. Wij kunnen helpen met onze transparantie en professionele aanpak bij re-integratie 2e spoor. Met onze oplossingsgerichte benadering zorgen wij ervoor dat de re-integratie 2e spoor zo soepel mogelijk voor u en uw werknemer verloopt. Daar hebben jullie allebei baat bij. Bezoek ons op onze website om te zien hoe wij u kunnen helpen.