Herengracht500
Image default
Business

Internationale loterijen

Wist je dat je in Nederland ook internationaal bij de loterij kan meedoen? De Eurojackpot en de Duitse Lotto zijn twee internationele loterijen, lees hier waarom je ze eens uit moet proberen.

Een van de grootste Europese loterijen is de Eurojackpot. Dit is eveneens de enige die actief georganiseerd wordt in Nederland, dat gebeurt wekelijks door de Nederlandse Loterij op vrijdagavond. Doordat er zoveel landen meedoen kan de jackpot heel hoog oplopen, soms wel tot 90 miljoen, en zijn er dus aardige bedragen te winnen. Bij elke trekking start de jackpot op minimum 10 miljoen euro. Als de jackpot niet valt, wat meestal het geval is, dan gaat het bedrag over naar de volgende trekking. Zo is het dus mogelijk dat de jackpot blijft oplopen waardoor er vaak een bedrag van tientallen miljoenen euros te winnen is. Onlangs is de Eurojackpot trouwens voor de eerste keer in Nederland gevallen, zo zie je dus maar dat alles mogelijk is.

Ook de Duitse Lotto is in Nederland erg bekend. Meespelen met de Duitse Lotto doe je door zes getallen van 1 tot en met 49 te kiezen en een extra getal of Superzahl tussen 0 en 9. De trekkingen van de Duitse Loterij worden elke woensdag en zaterdag gehouden. Daarbij maak je een kans op winst in wel negen categoriën van prijzen. De loten voor de Duitse Lotto kan je ook online kopen en je profiteert er zelfs van om dat te doen. Want de Duitse Lotto biedt elke nieuwe online klant een ‘buy one get one free’ actie. Daarmee kan je tot 25% besparen op een Duitse Lotto multi-trekking pakket van vijf, tien, 25 of 52 loten. Neem je een abonnement op de Duitse Lotto, dan ontvang je elk 10e lot gratis. Als speler kan je ook VIP-punten sparen waarmee je als VIP tot 20% korting kan krijgen op al je online aankopen.

https://www.vergelijkloterij.nl