Herengracht500
Image default
Business

Mogelijkheden met laser

Het is tegenwoordig steeds eenvoudiger om vervelende kwaaltjes te verwijderen of tijdelijk uit te schakelen. Zo zijn er tal van kleine ingrepen die er voor zorgen dat de kwaliteit van leven een stukje verbeterd. Sommige personen hebben last van overmatig zweten of last van een sterke lichaamsgeur, ook dit is tegenwoordig te verhelpen, hetzelfde geldt voor spataderen in de benen, deze kunnen ook gemakkelijk verwijderd worden.

Zo kunnen zweet oksel tegen worden gegaan door middel van een behandeling met botox, dan wordt er botox geïnjecteerd in de spiertjes en kliertjes die dit veroorzaken. Maar er is ook een methode waarbij geen gebruik wordt gemaakt van naalden en botox. Deze methode wordt uitgevoerd met een laser, deze anti-transpiratie laser wordt vervolgens warm en zal met ronddraaiende bewegingen er voor zorgen dat u minder gaat zweten. De behandeling kun heel gevoelig voor uw huid zijn, daarom wordt uw huid van te voren ingesmeerd met verkoelende olie. De behandeling duurt ongeveer 20 minuten voor 2 oksels en na de behandeling kunt u gewoon weer verder gaan met uw dagelijkse bezigheden. Tevens veroorzaakt deze behandeling geen compenserende transpiratie, dit betekend dat u niet op andere plekken van uw lichaam heviger gaat transpireren. De behandeling is geschikt tegen overmatig transpireren en tegen sterke lichaamsgeur.

Een andere behandeling die wordt uitgevoerd door behulp van een laser is het verwijderen van beenvaatjes, hiervoor wordt de LP Yag Laser gebruikt. Het licht van de laser dringt vervolgens de huid in en zorgt met behulp van warmte dat de beenvaatjes samentrekken. De overblijfselen worden door het lichaam zelf opgeruimd. U kunt tijdens behandeling een branderig en warm gevoel krijgen. Waardoor na de behandeling de huid een rode aanblik heeft. Het is tevens mogelijk dat er zwelling ontstaat, dit kan tot wel 2 dagen aanhouden. De behandeling zelf duurt 20 minuten en dient voor optimaal resultaat 3 keer herhaald te worden. Na de behandeling is het belangrijk om de huid even te koelen.

http://www.clinic63.nl/