Herengracht500
Image default
Business

scriptie laten maken

In Nederland is het verboden om je scriptie te laten maken door iemand anders . Het wordt gekwalificeerd als fraude van degene die zijn scriptie uitbesteedt. De student wordt ook door de ondwerwijsinstelling gestraft bij betrapping, meestal met schrosing of uitsluiting van de studie.

 

Hoewel het verleidelijk is om je scriptie door iemand anders te laten schrijven, is het dus niet verstandig. Het kost ook een aardige duit, de bedragen variëren van 750 euro tot enkele duizenden euro’s. Een garantie dat je dan ook een goede en doorwrochte scriptie krijgt, die voldoet aan de eisen van je onderwijsinstelling, heb je niet. Je kunt namelijk zelf op fraudeurs stuiten, die je vanalles beloven maar uiteindelijk met prutswerk komen. Het is sowieso niet makkelijk iemand te vinden die een foutloze scriptie kan schrijven en ervoor zorgt dat de thesis voldoende inhoud en samenhang heeft. 

 

In plaats van je scriptie te laten schrijven tegen betaling door een ghostwriter, kun je beter voor legale scriptiehulp gaan, bijvoorbeeld via een gerenommeerd scriptiebureau als Scriptium. Scriptium levert na correctie hoogstaande scripties en heeft een samenwerking met meer dan 40 gekwalificeerde correctoren.

 

Wanneer je nog bezig bent met het schrijven van je scriptie, kun je terecht op scriptiespot voor thesishulp, de marktplaats voor allerhande scriptiehulp. Via scriptiespot kun je persoonlijk een scriptieherlper toegewezen krijgen. Na het plaatsen van een advertentie kun je kiezen welke scriptiehulp voor jou geschikt is. Je kunt dan samen afspraken maken over de invulling van die thesishulp (bijvoorbeeld face-to-face of online hulp). Ook kun je onderling afspraken maken over de vergoeding en het aantal uur dat je scriptiehulp wilt krijgen.

 

Er zijn dus genoeg mogelijkheden om legale scriptiehulp te krijgen. Zorg ervoor dat je zelf input levert in je scriptie. Dan kun je nog altijd externe hulp inschakelen voor de finishing touch in plaats van de illegale weg te bewandelen door een ghostwriter in de arm te nemen. 

http://www.scriptiespot.nl