Herengracht500
Image default
Business

Goedkope rijlessen in Utrecht

wil je je rijlessen bij rijschool Troy Utrecht , dan weet je zeker dat je keuze goed is. We bieden aantrekkelijke prijzen en je kunt rekenen op betrouwbare en ervaren rij instructeurs. Je kunt bij rijschool Utrecht  kiezen uit een vrouwelijke instructrice of mannelijke instructeur. Ook bieden we theorielessen die precies zijn afgestemd op het examen dat je afneemt bij het CBR. Zo ben jij verzekerd van de beste oefening!

 

Waar/Wanneer zijn de rijlessen?

 Ons werk gebied is in Utrecht. Bij je thuis, op je werk of op school halen is geen probleem bij rijschool in Utrecht. In de avonden en het weekeind wordt er ook gewoon gereden.

 

Wat houdt die gratis intake/ rijles Utrecht in?

 Op de afgesproken datum en tijd zal je opgehaald worden door een instructeur van rijschool Utrecht en tijdens deze intake zal er zoveel mogelijk beoordeelt worden op welk niveau je zit. De intake les is geheel gratis en vrijblijvend.

 

 

Hoe begin ik met een rijles Utrecht ?

 Hiervoor kun je contact met autorijschool Utrecht  opnemen door te bellen naar nummer 030:8080317. Wij zullen dan een afspraak maken voor een gratis intake. Mailen mag ook, dan bellen we je meteen terug.

 

Benieuwd geworden naar onze rijschool?