Herengracht500
Image default
Business

Krijg hulp bij aanbestedingen

Bij Q Core krijgt u hulp bij aanbestedingen en behaalt u uw groeidoelen. Wij kennen de spelregels voor succes als geen ander en bieden graag hulp bij aanbestedingen. Werk dus met ons samen en win die tender. 

Hulp bij aanbestedingen van begin tot eind

Heeft u hulp nodig bij aanbestedingen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Q Core bent u ervan verzekerd dat u een goede begeleiding krijgt bij het succesvol inschrijven op aanbestedingen. Wij hebben al veel ondernemers voor u begeleid en zijn hierin zeer succesvol. Wij zijn de schakel tussen ondernemers en de overheid en zorgen er samen met u voor dat overheidsopdrachten binnen uw handbereik komen. Wij helpen u van begin tot eind met het succesvol inschrijven van aanbestedingen, dus van het spotten van de juiste tender tot en met het indienen van de inschrijving en het vieren van de gunning! 

Over ons

Wij hebben bij Q Core een specialistisch team werken dat bestaat uit enthousiaste mensen met uiteenlopende achtergronden. Op die manier behalen wij steeds opnieuw het beste resultaat. Wij werken met een oog voor detail, denken kritisch en lopen net dat stapje harder om het beste resultaat te behalen. Op die manier kunnen wij samen met u de aanbesteding winnen. Of het nu gaat om kwaliteitsmanagement, communicatie, tekst en taal, commerciële of juridische vraagstukken: wij bieden in alle gevallen complete dienstverlening. Niet voor niets zijn wij uitgegroeid tot het grootste begeleidingsbureau voor ondernemers die inschrijven op aanbestedingen. Op onze website vindt u de verhalen van ondernemers die u voor zijn gegaan. 

Succesgarantie

Net als u zijn wij erop gebrand om tenders te winnen. Om die reden zorgen wij er dan ook voor dat onze hele team voor u klaar staat: van ervaren tender specialisten en tekstschrijvers tot een gecertificeerde lead auditor tot aanbestedingsjurist. Uw winst is ook onze winst. Wij ontzorgen u graag, zodat u zich kunt blijven richten op de inhoud. Met onze jarenlange ervaring bieden wij de kennis en expertise die nodig is om succesvol in te schrijven op aanbestedingen. Wij gaan echt voor die gunning!