Herengracht500
Image default
Business

Ik had een geweldig afscheidscadeau voor mijn collega

Na 12 jaar in dienst gaat een dierbare collega afscheid nemen van het bedrijf. Ik en mijn medecollega’s vinden dit super jammer en willen als kleinigheid nog iets geven voordat ze weg gaat bij ons. Dankzij Jilster hebben wij haar een mooi, uniek en leuk afscheidscadeau aan een collega gegeven waar ze later nog veel plezier meer heeft!

Op zoek naar een afscheidscadeau voor mijn collega

Ik en een andere collega gingen het internet af met het trefwoord: ‘Afscheidscadeau collega.’ Als eerste kwam niet bijzondere dingen tegen voor leuke cadeaus om aan een collega te geven. Maar toen kwamen we bij de website van Jilster. Een mooi magazine maken als afscheidscadeau. Dat was het leukste idee wat ik nooit had kunnen bedenken. Dus ik en mijn collega zijn meteen rond de afdeling gaan vragen om meer informatie te krijgen over de collega die weg gaat. Nadat ik alle informatie en content had verzameld, ben ik in de online editor van Jilster het magazine in elkaar gaan zetten en het resultaat mag er zijn! Het was erg simpel te gebruiken en ik was in no-time klaar. Ik was erg nieuwsgierig naar alle reacties van iedereen.

Reacties

Het afscheidsfeest was begonnen en iedereen ging gezellig met collega’s kletsen. Tot dat ik een toost wilde uitbrengen op onze dierbare collega die ons gaat verlaten. Er waren tranen van verdriet maar ook van geluk. Toen we het magazine hadden gegeven stond ze nog erger te huilen alleen van blijdschap. ‘Dit is het mooiste cadeau wat ik ooit heb gekregen.’ Iedereen kwam naar haar toe om het magazine te bekijken. De reacties waren allemaal positief en leuk! Ze vonden het ook knap dat we het op z’n korte tijd af konden hebben. Maar gelukkig met Jilster ging dit makkelijk! Een beter cadeau hadden we niet aan deze geweldige collega kunnen geven.

Ik raad Jilster aan!

Heeft u ook iemand die uw bedrijf binnenkort gaat verlaten? Of een stel dat 25 jaar is getrouwd of zelfs langer?! Geef ze een uniek en mooi cadeau met Jilster. Kijk op de website voor meer informatie over de producten en diensten die ze u kunnen aanbieden.