Herengracht500
Image default
Business

Ooglift

Als u gehoord heeft van een ooglidcorrectie, dan heeft u ook gehoord van Ooglift. Wij zijn een van de meest gespecialiseerde klinieken in Nederland op het gebied van plastische chirurgie op het oog en de omliggende huid. De chirurgen van Ooglift voeren ieder jaar ruim duizend ooglidcorrecties uit, wat zich vertaald in zeer ervaren chirurgen die op alle gebieden weten hoe het mis kan gaan. Ooglift is in het moderne centrum van Maarssen gevestigd, in de de buurt van Utrecht, oftewel het centrum van Nederland. Het is door onze bijzondere vestiging dat Ooglift goed bereikbaar is voor alle uithoeken van het land, via alle vormen van vervoer. Het is door onze centrale ligging dat wij zo gespecialiseerd hebben kunnen worden in het uitvoeren van ooglidcorrecties.

De veiligheid staat bij Ooglift hoog in het vaandel

Wij bij Ooglift prioriteren veiligheid boven al het andere bij het uitvoeren van ooglidcorrecties bij onze patiënten. De chirurgen van Ooglift zijn dan ook specifiek opgeleid tot het verrichten van ooglidcorrecties, omdat het een integraal onderdeel vormt van de opleiding tot oogarts en -chirurg. De cosmetische kant van ooglidcorrecties is bij Ooglift natuurlijk ook belangrijk, maar wat vooral essentieel is, is dat het oog optimaal blijft werken, ook na een ooglidcorrectie van Ooglift. De oogartsen en -chirurgen van Ooglift besteden dan ook speciale aandacht aan de eventuele effecten, die soms negatief zijn, van een ooglidcorrectie op de knipperreflex van het oog en de kwaliteit van het traanfilm.

Aanleg voor droge ogen

Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat u een aanleg voor droge ogen heeft, en naar Ooglift toekomt voor een ooglidcorrectie. De oogchirurgen van Ooglift besteden dan uiteraard extra aandacht aan deze eigenschap van uw oog, en meet dan bijvoorbeeld de traanproductie bij u. Afhankelijk van het oordeel van de oogchirurg van Ooglift kan een ooglidcorrectie dan correct afgeraden worden, maar meestal kan de techniek worden aangepast op uw conditie. Al deze factoren samen bepalen dat een ooglidcorrectie door Ooglift een zeer veilige ingreep is, waar u zich geen zorgen hoeft te maken over de neveneffecten die veroorzaakt worden door fouten en incapabele chirurgen. Ooglift houdt het veilig, voor u.