Herengracht500
Image default
Business

Bezoek Italië

Italië is een prachtig land. Het is het land van pizza, pasta en pesto. Maar ook het land van prachtige natuur en indrukwekkende bergen. Daarnaast staat het land bekend om het temperament van de bewoners en het grote verschil tussen arm en rijk. Maar wat moet je echt bezoeken als je naar dit land toe bent gereisd? Wij zetten de mooiste plekken voor je op een rijtje.

 

Ten eerste Rome, de hoofdstad van Italië. In deze stad wonen bij drie miljoen mensen. Rome werd gesticht in 753 voor het jaar nul. Er zijn veel interessante plaatsen om te bezoeken in deze stad. Bijvoorbeeld de bekende plekken als het Colloseum en Trevifontein. Volgens ervaringen kras reizen zijn het Forum Romanum en de Sint-Pieterskerk ook aanraders.

 

Een andere prachtige stad om te bezoeken in het Noorden van Italië is Milaan. Dit is de mode hoofdstad in Italië en is na Rome de grootste stad van het land. In Milaan wonen 1,3 miljoen inwoners. Bijzondere plekken om te bezoeken zijn de beroemde witte kathedraal en het kasteel genaamd Castello Sforzesco.

 

Na Milaan en Rome, is Venetië ook zeker een bezoek waard. Deze stad ligt in het noord oosten van Italië. Wat bijzonder is aan deze stad in de hoeveelheid water. Venetië is gebouwd in een lagune met allemaal eilandjes. Daarom gaat het transport meestal via boten. De Venetiaanse gondels zijn overal ter wereld bekend, deze zwarte boten varen over de kanalen in de stad.

 

Met Kras kun je gemakkelijk een reis naar Italië boeken. Tijdens deze reis kom je langs alle eerder genoemde hotspots, maar ook langs steden als Florence en Napels. Tijdens de reis kun je genieten van het heerlijke Italiaanse eten, met pizza’s en roomijs. U hoeft zich geen zorgen te maken om slaapplekken of vervoer, aangezien dit allemaal geregeld wordt door Kras.

http://www.dalreizen.nl/