Herengracht500
Image default
Business

Houten bed

De pluspunten van een goed houten bed

Als u van plan bent om een nieuwe bed aan te schaffen, dan is de keuze voor een houten bed een goed idee. Een houten bed heeft namelijk de nodige pluspunten. Zo heeft een bed gemaakt van hout een erg natuurlijke uitstraling en past dit bedtype in nagenoeg elke slaapkamer. Ten tweede is een bed van hout robuust en sterk. Houten bedden zijn niet zomaar kapot te krijgen. Een derde voordeel is dat dit soort bedden duurzaam zijn en lang meegaan. Ten slotte is er op het gebied van bedden van hout een grote keuze. Er zijn houtbedden verkrijgbaar in tal van soorten, maten en kleuren. Uw wens is dus altijd wel uitvoerbaar!

Het assortiment bedden van hout van Kok Bedden

Bij Kok Bedden in Putten vindt u de grootste collectiebedden van hut in Midden-Nederland. Het assortiment bedden van Kok Bedden is niet alleen heel breed, maar ook scherp geprijsd en gevarieerd qua modellen. De materialen hout waaruit u kunt kiezen zijn onder meer noten, alpenden, beukenhout, eikenhout en teak. Verder biedt Kok Bedden materiaal aan in uiteenlopende afwerking, zoals mat hout, of gelakt, geolied, FSC-gekeurd hout. En natuurlijk ook ecologisch hout!

Bekijk ons volledige aanbod online of in onze showroom

Ga nu naar de website van Kok Bedden om het volledige aanbod houten bedden te bekijken. Er is in onze collectie altijd wel een bed te vinden dat aan uw strenge eisen voldoet! Natuurlijk kunt u ook gewoon een keer langskomen in onze winkel in Putten, om daar in de showroom de vele houten bedden te bekijken die wij geëtaleerd hebben. Graag tot ziens!