Herengracht500
Image default
Business

Hoesje voor je Samsung Galaxy Core Prime

De Samsung Galaxy Core prime is is een smartphone die alles biedt wat je in een telefoon zoekt. De 5 megapixel camera, 4,3 inch scherm en 4 GB opslaggeheugen maken deze smartphone betaalbaar en gebruiksvriendelijk. Bescherming voor zowel de smartphone als het scherm is niet alleen belangrijk, maar maakt het met de telefoonhoesjes van Casimoda ook nog eens heel origineel.

Waarom het beschermen van de smartphone en het scherm zo belangrijk is

Een telefoonhoes of een telefooncover dient ter bescherming van zowel het scherm als de zij-en achterkant van de smartphone. Speciaal voor dit type telefoon is er het Samsung Galaxy Core prime hoesje. Het scherm van de telefoon is kras-en stootgevoelig. Een nieuw scherm kan al gauw tientallen euro’s kosten en vaak loont het niet om dit te vervangen. Bescherming van onder andere het scherm is dan ook zeker aan te raden. Het Samsung Galaxy Core prime hoesje biedt niet alleen bescherming maar vrolijkt de smartphone ook nog eens op.

Goedkoop Samsung Galaxy Core prime hoesje

Een Samsung Galaxy Core prime hoesje hoeft niet duur te zijn. Ook een goedkoop Samsung Galaxy Core prime hoesje biedt een uitstekende bescherming. Een hardcase hoesje biedt bescherming van de zij-en achterkant tegen krassen en stoten. Een hardcase hoesje is er in verschillende kleuren en designs. Bovendien is het hardcore hoesje makkelijk opklikbaar. Een telefooncover van Casimoda steelt de show. Unieke prints en designs maken de telefooncover bijzonder. Iedereen zal willen weten waar jouw telefooncover vandaan komt. Ga bijvoorbeeld voor een telefooncover met nutella print of emoij aapjes. Zo een telefooncover met uitstekende bescherming zag je nog nooit eerder!

Smartphonehoesje: flipcase telefoonhoesje

Nog een voorbeeld van een goedkoop Samsung Galaxy Core prime hoesje: het flipcase telefoonhoesje. Deze flipcase telefoonhoesjes bieden bescherming aan zowel het scherm als de rest van de telefoon. Het Samsung Galaxy Core prime hoesje dat als flipcase wordt verkocht werkt als een kaft voor een boek: voor en achterkant zijn beschermt tegen krassen en stoten. De flipcase is er in verschillende kleuren en designs. Bovendien kan de telefoon rechtop gezet worden dankzij de flipcase: handig om bijvoorbeeld filmpjes te bekijken.

Bestel het Samsung Galaxy Core prime hoesje en bescherm je smartphone direct

Al langer op zoek naar unieke hoesjes of flipcase voor je telefoon? Aarzel niet langer en bestel er gelijk een. Verras ook eens iemand anders met een uniek telefoonhoesje of smartphonehoesje. Stoer, romantisch, vrij, vrolijk, spetterend of eigenwijs: bij Casimoda vind je altijd de telefoonhoes speciaal voor jou. De telefoonhoesjes zijn gemaakt van een uitstekende kwaliteit siliconen en bieden alle bescherming die jij wenst. De uitsparingen maken het bedienen van de knoppen mogelijk. Met het Samsung Galaxy Core prime hoesje en bijbehorende accessoires kan jouw smartphone lekker lang mee.

https://www.casimoda.nl/samsung/samsung-galaxy-core-prime-hoesjes/