Herengracht500
Image default
Business

Fijne afspraken toen wij een trouwfilm wilden laten maken

Toen wij een trouwfilm wilden laten maken, zijn wij ons gaan oriënteren op verschillende bedrijven die dat voor ons konden doen. Hierdoor kwamen wij al snel uit bij een aantal bedrijven waar wij wel geïnteresseerd in waren. Op die manier zijn wij uiteindelijk terecht gekomen bij Artvideo. De reden waarom wij bij hen terecht zijn gekomen om een trouwfilm te laten maken, lichten wij graag toe in dit artikel.

De mogelijkheden om een trouwfilm te laten maken

Toen wij een trouwfilm wilden laten maken, was Artvideo een van de mogelijkheden die wij al geselecteerd hadden. Via-via kwamen wij in contact met anderen die ook al een trouwfilm hadden laten maken. Zij vertelden ons dat zij dat hadden laten doen door Artvideo en dat zij erg tevreden waren over de diensten waar zij mee te maken hadden gehad. Voor ons was dat dus genoeg reden om contact op te nemen met Artvideo en te informeren naar de mogelijkheden om een trouwfilm te laten maken.

Wij wisten al snel waar wij aan toe waren

Toen wij besloten hadden om contact op te nemen met Artvideo, verliep dit meteen erg goed. Zij konden ons goed vertellen wat zij voor ons konden betekenen als het ging om het laten maken van een trouwfilm. Hierdoor wisten wij al heel snel op een goede en duidelijke manier waar wij aan toe waren en wat wij dus van hen en hun diensten konden verwachten. Ook wisten wij toen al heel snel waar wij allemaal rekening mee moesten houden en kwam steeds meer naar voren hoe onze grote dag eruit zou gaan zien. 

Duidelijke afspraken

Tijdens de gesprekken met Artvideo hebben wij duidelijke afspraken gemaakt over wat zij allemaal wel en wat niet zouden filmen op onze trouwdag. Ook spraken wij af hoe lang zij bij ons aanwezig zouden zijn en hoe zij zich zouden opstellen tussen het andere aanwezige publiek. Dit bood ons veel zekerheid en wij vonden het dan ook zeer prettig om op zo’n manier met hen samen te werken. 

Met een goed gevoel op de trouwfilm terugkijken

Wij raden Artvideo zeker aan anderen aan en hopen in de toekomst geen gebruik meer van hen te maken. Wel hopen wij hen natuurlijk nog veel vaker op andere bruiloften tegen te komen, zodat die bruidsparen ook met een heel goed gevoel op hun grote dag zullen terugkijken!