Herengracht500
Image default
Business

Gemak van internet radio

Velen zijn er mee opgegroeid en gebruiken het nog dagelijks, de radio. Zij luisteren dan als zij onderweg zijn in de auto naar de radio. Radio is een media met het minste weg zap gedrag, omdat men vaak geen zin heeft om van station te wisselen, daarom is radio een uitstekend media om op te adverteren. Om die reden zijn sommige radiostations zo groot en succesvol geworden, omdat zij voor een hoge prijs hun reclametijd verkopen en zo hun inkomsten flink kunnen opschroeven. Om die reden commerciële zenders de mogelijkheid om naast radio maken allerlei anderen dingen te organiseren.

Radio luisteren is voor vele de manier om de stilte te doorbreken op het werk. Het enige wat hier voor nodig is een radio. Maar tegenwoordig luisteren steeds meer mensen hun radio online, zij gebruiken dan de speaker van hun pc of een verbinden een box aan hun telefoon. Zo wordt het mogelijk gemaakt om uw favoriete radiostation te luisteren op het werk. Heeft u even geen zin om een bepaald radiostation te luisteren, dan zou u een koptelefoon op kunnen zetten en dan vervolgens op internet naar een ander station gaan luisteren. Dit zorgt ervoor dat iedereen zijn favoriete muziek kan luisteren waar hij of zij dit wilt.

Een goed werkende site voor online radio is Radioguide.fm. Dit een website die verschillende radio’s van over de hele wereld uitzend. Zo kunt u radio luisteren 3fm, u kunt dan gewoon 3fm live beluisteren via een stream. Deze radio uitzender is volkomen gratis en kan zelfs voor u een selectie maken van geselecteerde radiostations. Op die manier kunt u genieten van variatie en diversiteit van wat de wereld te bieden heeft op het gebied van radio luistern. U zou bijvoorbeeld de radio kunnen luisteren die u luisterde op vakantie in de huurauto.

http://www.radioguide.fm/