Herengracht500
Image default
Business

Ga goed het nieuwe jaar in

Je hebt weer een drukke chaotische dag. Het einde van het jaar nadert en dit betekend dat het alleen maar drukker is. Alles moet voor het nieuwe jaar geregeld worden, zodat je het nieuwe jaar goed kan starten. Planningen zijn in deze tijd daarom ook erg belangrijk, want ook vergaderingen en gesprekken worden vaak nog gepland om het jaar te bespreken.  Natuurlijk kan er altijd wat tussen komen, maar het is handig als alles op papier staat zodat je precies weet wanneer je wat hebt. Telefoontjes blijven dan nog wel een probleem en hier wil je vanaf 2016 ook verandering in brengen.

De telefoon gaat namelijk veel op een dag en zelf moet je het opnemen, maar dit komt niet altijd op het juiste moment. Je zit bijvoorbeeld net in gesprek met een klant terwijl de telefoon gaat, op zo’n moment laat je de telefoon vaak voor bij gaan. Door dit probleem kan je veel klanten verliezen en dat moet je voorkomen.

Vanaf het nieuwe jaar heb je besloten om met een extern bedrijf te werken namelijk Bizziphone.com. Dit is een antwoordservice die alle telefoontjes voor je opneemt als je het druk hebt. Het zijn allemaal ervaren telefonistes en ze weten precies hoe ze een telefoontje goed moeten beantwoorden. Er wordt één telefoniste gekoppeld aan jou bedrijf zodat klanten een vertrouwde stem horen. Je betaald per telefoontje en je hoeft het niet iedere dag door verbinden, dit kan ook alleen op drukke dagen als je volzit met afspraken. Op deze manier kan je geld en tijd besparen en dat is als bedrijf natuurlijk hartstikke fijn.

Om precies te weten wat er besproken is krijg je aan het einde van de dag een bestand met alle namen die gebeld hebben, ook staat het hele gesprek er bij. Je kan ook namen doorgegeven die belangrijk zijn, bij deze namen hoor je direct als ze gebeld hebben.

http://www.bizziphone.com