Herengracht500
Image default
Business

Wat is precies tank verlichting?

Tank verlichting zou je ook inspectieverlichting kunnen noemen. Deze lampen worden namelijk vaak gebruikt voor de verlichting van opslagtanks, destillatiekolommen, pijpleidingen en meer! Wanneer je een van deze ruimtes wil gaan verlichting, heb je hiervoor een robuuste lamp voor nodig die weinig onderhoud nodig heeft. Vandaar dat een tank lamp hiervoor de perfecte oplossing is!
Tankverlichting is een erg breed begrip waar veel verschillende varianten verlichting onder vallen.

Wat is er zo uniek aan tankverlichting?

Wat er zo uniek is aan tankverlichting is niet samen te vatten in een aantal woorden of zinnen. Het zijn voornamelijk de vele voordelen waardoor tankverlichting een erg populaire vorm van verlichting is. Tankverlichting is namelijk te gebruiken in combinatie met verschillende halogeen lampen van 5 Watt tot en met 100 Watt. Daarnaast zijn er ook verschillende kantelscharnieren verkrijgbaar, hiermee kun je de tankverlichting op een aantal verschillende manieren positioneren. Wat daarnaast ook zeker een voordeel is van de tank verlichting is dat deze gebruikt kan worden in combinatie met een montage beugel. Hiermee kun je de tank lampen gemakkelijk ophangen en bevestigen. Het volgende voordeel van deze Led inspectielamp is dat deze een licht metalen behuizing heeft en volledig vrij is van corrosie. Dit houdt in dat de metalen behuizing niet aangetast kan worden door de omgeving.

Tankverlichtingen kun je gemakkelijk door middel van een afsluitkabel in een aparte aansluitdoos aansluiten, zonder al te veel gedoe. Dankzij de flange kraag wordt bevestigingen nog gemakkelijker! Tevens zijn deze lampen geschikt voor verschillende zones. Denk hierbij aan zone 1, 2, 21 en zone 22.

Is tankverliching ook iets voor u?

Bent u toevallig opzoek naar tankverlichting of wilt u graag meer informatie vinden over dit onderwerp? Google dan zeker eens op termen als ‘tankverlichting kopen’ of ‘tank lightning’ gegarandeerd dat u dan de informatie vind waar u naar opzoek bent!

http://www.zone-atex.nl/tankverlichting/