Herengracht500
Image default
Business

Mijn mooie nieuwe kantoor ingericht door GRIP Interieurprojecten

Ik heb dankzij GRIP Interieurproject een prachtig nieuw kantoor laten ontwerpen en realiseren. Al voor meer dan 10 jaar zit ik met mijn bedrijf in een oud en versleten pand. Nu ik eindelijk wat meer begon te groeien met mijn bedrijf en steeds meer personeel kreeg, besloot ik om een nieuw bedrijfspand te kopen. Maar ik heb geen verstand van inrichten en heb daar ook niet een gevoel voor. Daarom zocht ik experts die mij hierin konden helpen.

Advies en hulp vragen bij GRIP Interieurprojecten

Graag wilde ik dat het bedrijf dat mijn inrichting zou doen, in dit geval GRIP Interieurprojecten, mij goed advies kon geven waarom hun manier de beste manier was om aan het werk te gaan en waarom ze hiervoor kiezen. Ik had al snel met hen een afspraak gemaakt om eens te gaan kletsen hierover. De eerste indruk bij mij was erg goed en ik kon goed met hen praten over het nieuwe pand. Ze hadden meteen goede ideeën voor het nieuwe kantoor en konden dit ook goed onderbouwen. Daar had ik meteen het gevoel dat ik naar het goede bedrijf ben gegaan. Een paar weken later hadden we samen meteen een heel plan opgezet wat we allemaal moesten regelen en doen voor het kantoor. De tijdsplanning zag er realistisch uit en ze hielden mij erg betrokken bij het proces, wat ik zelf erg fijn vond als klant.

Een prachtig eindresultaat

De dagen vlogen voorbij toen ze begonnen aan onze inrichting van het nieuwe kantoor. Ik kwam af en toe een beetje kijkje hoe het ging en of alles wel goed verliep. Er was helemaal niks fout gegaan en het kantoor was zelfs eerder klaar dan dat er op de planning stond. Het resultaat dat ze hebben geleverd is echt hoge kwaliteit. Ik heb nu nog veel plezier van mijn nieuwe kantoor en kan GRIP Interieurprojecten niet genoeg bedanken hiervoor.

Contact

Wilt u meer weten over de diensten van dit bedrijf? Bekijk dan gerust eens de website van GRIP Interieurprojecten voor meer informatie over de diensten die zij voor u of uw bedrijf kunnen doen.