Herengracht500
Image default
Business

Energie actie met gratis cadeau

 

Wilt u op de juiste manier overstappen van energieleverancier? Doe dat dan met een energie actie waarbij u een gratis cadeau ontvangt. Deze acties zijn niet alleen erg leuk, maar ook erg handig zo kunt u met een nieuwe gratis tablet vele dingen doen die u voorheen misschien niet kon doen. Zo kunt u met een dergelijke gift films kijken terwijl u in het vliegtuig zit naar een vakantieoord. U kunt snel de beste route opzoeken terwijl u hierbij meer ruimte hebt dan op een smartphone.

Maar het is bijvoorbeeld ook mogelijk om een smartwatch te krijgen of een cadeaukaart of een kosteloze reis. Houdt u niet zo van dit soort kado’s dan is er voor u nog iets anders. Er zijn nog vele kortingen die energieleveranciers aanbieden bij diverse jaarcontracten. Zo kunt u een energiecontract afnemen van 1 jaar, 2 of 3 jaar waarbij u fikse kortingen krijgt op de te betalen energiekosten. Er zijn ook variaties mogelijk waarbij u, in plaats van een energie actie met gratis cadeau, een actie krijgt met cashback.

Gratis tablet

Het meest gewilde gratis cadeau om bij een energie actie te ontvangen is wel een tablet. Wat wellicht nog populairder was was de gratis iPad. Deze energie actie is echter niet meer nu van toepassing. Maar het geeft wel aan hoe graag mensen dergelijke apparaten bij hun energiecontract willen hebben. Het voordeel van zo’n overstap is dat men slechts een aantal jaar eraan vast zit. Daarna kan men weer overstappen en zo’n leuk kadootje ontvangen bij de nieuwe energieleverancier. Op Energie-Actie.com vindt u alles over zulke deals en kunt u ten alle tijden de beste keuze maken voor uw portemonnee. Meer weten over een gratis tablet krijgen als cadeau bij een energie actie? Kijk dan op onze website.