Herengracht500
Image default
Business

Pand16 unieke tegel looks

Mocht u graag een unieke tegel look wensen voor uw woning dan kan Pand16 die voor u leveren. Wij leveren vele verschillende soorten tegel looks. Zo zijn er wandtegels met een vintage look die u kunt gebruiken indien u een huis hebt met een retrostijl. Er is vloerafwerking met PVC dat gelijkt op hout. Dergelijke houtlook tegels zijn elk uniek waardoor u de indruk krijgt dat al deze vormen van vloerafwerking niet meer te onderscheiden zijn van vloertegels met een houtpatroon.

Andere toepassingen zijn onder andere betonlook, wat een stoere en robuuste stijl geeft. Er zijn nog natuursteenlook, marmerlook en landelijke look. U hebt dus de keuze uit genoeg verschillende soorten van vloer- en muurafwerking waardoor u altijd wel wat kunt combineren om het gewenste resultaat te bereiken. Zoekt u dus naar unieke tegel looks dan kunt naar de showroom gaan van Pand16.

Vloerafwerking voor ieder huis

In het geval dat je vloerafwerking wilt hebben met een unieke tegel look dan kun je daarvoor terecht bij Pand16. Er is van alles en nog wat te vinden over hoge kwaliteit vloeren van diverse materialen. Zo kunt u voor beton kiezen om een robuuste uitstraling te wekken. Een andere benadering om uw huis de juiste sfeer te geven is door de vloer af te werken met marmersteenlook of natuursteenlook. Het voordeel hiervan is dat het niet te onderscheiden is van echt marmer of natuursteen. Ze zijn echter gemaakt van keramiek waardoor ze bijzonder slijtvast zijn en tegen een stootje kunnen. Een ander voordeel is dat deze tegel looks van Pand16 ook in kleine ruimten gelegd kunnen worden. Gewoonlijk is dat bij marmer niet mogelijk.

Wandbekleding voor uw woning

Als u een mooie tegel look wilt voor de wandbekleding in uw huis dan is ons bedrijf wat voor u. U kunt er allerlei typen tegel looks bestellen. Zo is het mogelijk om een retrolook, een betonlook, maar ook een landelijke en een houtlook te kopen. Zoekt dus de beste bekleding voor uw wanden dan kunt u bij Pand16 terecht voor alle opties.

 

https://www.pand16.nl/