Herengracht500
Image default
Business

Kartonnen dozen

Kartonnen dozen van Dozenhal spelen een ontzettend grote rol in ons dagelijks bestaan. Waarschijnlijk sta je hier nooit echt bij stil. Vrijwel alle producten die we kopen in winkels, webshops,supermarkten en bouwmarkten worden daar geleverd in kartonnen dozen. Kartonnen dozen zijn licht, stevig en gemakkelijk te hergebruiken. Ook zijn ze gemakkelijk te gebruiken om er tekst en logo’s op te drukken. Vanwege de uniforme maten die men overal ter wereld gebruikt zijn ze ook uitermate geschikt voor internationaal transport. Kartonnen dozen passen keurig op een pallet. Pallets passen op hun beurt weer perfect in containers. Zo is de cirkel rond. Toch gaat er hier en daar wel eens iets niet helemaal zoals het zou moeten horen. We hebben allemaal weleens meegemaakt  dat we online een product besteld hebben. Wanneer vervolgens enkele dagen later de bel gaat, staat er een koerier bij de voordeur met een enorme doos in zijn handen. Hier is waarschijnlijk iets verkeerd gegaan. Je had toch maar 1 paar schoenen besteld? Misschien is het de bestelling van je vriendin, zij besteld meestal meteen 2 paar! Nadat je hebt getekend voor ontvangst, haast je je naar binnen. Tot je grote verbazing zie je dat het inderdaad jouw schoenen zijn, in een veel te grote doos wel te verstaan. Je verwondert je erover en beseft dat het zonde is van de ruimte, en een onnodige belasting van het milieu. Dit kan wel degelijk anders! Kartonnen dozen bij De Dozenhal kunnen volledig op maat worden gemaakt. De Dozenhal is een ware specialist op het gebied van kartonnen dozen.

Kartonnen dozen bij De Dozenhal

Kartonnen dozen vind je bij de De Dozenhal. Sta je met je bedrijf voor een uitdaging waarbij er verpakt en vervoerd moet gaan worden? Is het een eenmalige klus of zoek je een vaste partner waar je structureel op kan bouwen? Bij De Dozenhal kan je terecht voor dozen in alle soorten en maten. De Dozenhal heeft voor elk product en voor elke situatie een gepaste oplossing. Ook kan De Dozenhal zorgen voor bedrukking en beletering als je dat wenst.

Online

Kartonnen dozen bij De Dozenhal zijn gemakkelijk verkrijgbaar via hun website.Bekijk daar het aanbod, de mogelijkheden en bereken eenvoudig de kosten. Kartonnen dozen van De Dozenhal zijn de hele wereld over gegaan.