Herengracht500
Image default
Business

Een mooie glossy als cadeau voor een echtpaar dat 40 jaar getrouwd is

Bent u op zoek naar een mooi cadeau voor een stel dat 40 jaar getrouwd is? Jilster biedt de mooiste huwelijkscadeaus aan tegen de scherpste tarieven. Wanneer u een echtpaar kent dat 40 jaar getrouwd is, dan is dat natuurlijk een erg speciale gelegenheid. Jilster denkt graag met u mee over wat u kunt geven om dit jubileum nog mooier te maken. Om ervoor te zorgen dat het cadeau dat u het echtpaar gaat geven dat 40 jaar getrouwd is, zo bijzonder mogelijk is, bieden wij nu erg speciale huwelijkscadeaus aan. U kunt hierbij denken aan een glossy als huwelijkscadeau. Dit is een soort tijdschrift, waarin u alle herinneringen van het echtpaar kwijt kunt. In 40 jaar tijd is er natuurlijk ontzettend veel gebeurd en daarom zal de glossy vast en zeker goed gevuld worden.

Een speciaal cadeau wanneer men 40 jaar getrouwd is

Wanneer u ervoor kiest om een tijdschrift te gaan geven aan het echtpaar dat 40 jaar getrouwd is, dan helpen wij u natuurlijk erg graag. Wij gaan er samen met u alles aan doen om ervoor te zorgen dat dit huwelijkscadeau onvergetelijk zal zijn. Dat is dan ook de reden dat wij u begeleiden gedurende het hele proces van het maken van de glossy. En weet u wat nou zo leuk is aan het maken van een glossy? U kunt de glossy samenstellen met al uw familie en vrienden en op die manier een mooi, gezamenlijk cadeau geven!

De leukste herinneringen om nooit te vergeten

Als u ervoor kiest om met zijn allen een glossy als huwelijkscadeau te geven aan het echtpaar dat hun 40-jarig jubileum viert, dan is dit nóg leuker om te doen. Iedereen kan dan een aantal bladzijden vullen met de mooiste herinneringen en de leukste foto’s van het bruidspaar. Zo leggen jullie de beste herinneringen vast en zullen deze nooit meer vergeten worden. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om zelf teksten te schrijven en een opmaak te kiezen uit onze gigantische database. Met Jilster bent u er zeker van dat het huwelijkscadeau helemaal te gek zal zijn! Neem daarom snel een kijkje op de website www.jilster.nl en ontdek wat er allemaal mogelijk is!