Herengracht500
Image default
Business

Een zorgchalet voor de beste zorg

Voor een tante van mijn man die na de dood van haar man alleen is komen te staan, kan dankzij een zorgchalet op een goede manier nog redelijk zelfstandig blijven wonen. Ze heeft zelf geen kinderen, dus het was nog maar even de vraag waar het zorgchalet voor mijn tante zou komen te staan. Ze wilde het liefst niet naar een zorginstelling. Maar ja, als een zorgchalet nergens een plekje kan krijgen in de achtertuin van mensen die haar liefhebben, zit er helaas niets anders op.

Een zorgchalet als dank voor jaren goede zorgen

Het geeft ons een goed gevoel dat het zorgchalet gebouwd wordt voor tante Fien. Ze is altijd een heel lief mens geweest. Ze stond haast dag en nacht voor ons klaar. Ze zorgde jaren voor onze kinderen, omdat mijn eigen ouders en de ouders van mijn partner te ver weg woonden. Daarom vonden wij het geen enkel probleem om een stukje tuin in te leveren voor het zorgchalet waar de tante van mijn man in zou gaan wonen. Onze kinderen vonden het ook een heel fijn en vertrouwd idee dat hun oppastante die jarenlang goed voor hen heeft gezorgd, nu zo dichtbij zou komen te wonen. Onze lieverds kregen zelfs het idee dat ze nu eindelijk iets voor hun oppastante terug zouden kunnen doen. Als dank voor haar jarenlange inzet. Mijn man en ik kregen ook steeds meer een goed gevoel bij het idee dat we een zorgchalet speciaal voor zijn tante zouden laten plaatsen in onze achtertuin.

Zorgchalet, altijd op maat

Voor het zorgchalet hadden we niet zo heel veel wensen. Het maakte tante Fien niet zo heel veel uit hoe het er van binnen uitzag. En eerlijk is eerlijk, onze wensen voor de buitenkant waren ook niet zo spectaculair. Eigenlijk vonden we elk zorgchalet dat door Mantelzorg Wernsen aan ons werd getoond en binnen ons budget paste, helemaal prima.

Het zorgchalet waar we samen met tante Fien uiteindelijk voor kozen was prachtig. Het voldeed meer dan verwacht aan al onze wensen. Het is rondom van alle gemakken voorzien en gebouwd voor de toekomst. In het zorgchalet kan tante Fien nog heel wat leuke puzzel uurtjes met onze kids hebben en als ze onze hulp nodig heeft, zijn wij altijd dicht in de buurt. Het voelt fijn om haar op deze manier te helpen als dank voor alle hulp die zij ons heeft geboden toen onze kinderen nog klein en hulpbehoevend waren. Bekijk onze website www.mantelzorg-wernsen.nl voor meer informatie.