Herengracht500
Image default
Business

De NIU scooter van Polderscooter

Bij Polderscooter kunt u terecht voor een NIU scooter. Wij hebben verschillende modellen in ons assortiment waar u uit kunt kiezen. Het is bij ons zowel mogelijk om deze scooters te kopen als te leasen. 

Voordelen NIU scooter

Het kopen of leasen van een NIU scooter kunt u eenvoudig en snel regelen via Polderscooter. Wij hebben verschillende modellen in ons assortiment waar u uit kunt kiezen. De uitstraling van dit merk is door de loop der jaren veranderd, maar de veelzijdigheid, het praktische aspect en de kwaliteit van de scooters is altijd gebleven. Naast de hoge kwaliteit is ook de opbergruimte in het zadel een groot voordeel. Bij ons kunt u kiezen uit drie klassieke modellen, twee sportieve modellen een retro model. Dit merk produceert nog ieder jaar nieuwe modellen en is altijd op de hoogte van de nieuwste technieken. Wanneer u dus kiest voor dit merk, weet u zeker dat u kiest voor kwaliteit. 

Kopen of leasen?

Het kopen van een nieuwe scooter is een behoorlijke uitgave, die niet iedereen in één keer kan of wil doen. In dat geval is leasen een mooie oplossing. Wanneer u least, betaalt u de scooter in termijnen af, maar bent u al wel vanaf het begin volledig eigenaar van uw nieuwe rijtuig. U kunt bij ons zelf bepalen in hoeveel termijnen en met welk bedrag u de scooter afbetaalt. Aanpassen van de betalingsregeling tussendoor kan altijd. Het kan verstandig zijn om eerst advies in te winnen voordat u begint aan leasen. Kom in dat geval naar onze showroom in Dronten. Wij staan voor u klaar met advies. 

Waarom bij Polderscooter?

Bij Polderscooter kunt u uitgaan van kwaliteit en service. Wij zijn dé erkende scooter leverancier van Flevoland. Ons team bestaat uit jonge en dynamische mensen die u kunnen bijstaan met advies op maat. Daarnaast kunt u bij ons niet alleen terecht voor de koop van uw nieuwe rijtuig, maar ook voor het onderhoud. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring in reparatie, onderhoud en schadeherstel. Bij ons kunt u met alle merken twee- en viertakt scooters terecht. Kijk voor meer informatie op onze website, of kom langs bij ons showroom in Dronten.