Herengracht500
Image default
Business

De juiste afwerking van uw zwembad

Gefeliciteerd! U heeft besloten een zwembad aan te gaan leggen. U bent waarschijnlijk zelfs al zo ver dat u alle plannen al af heeft: u weet al welke vorm, welke afmetingen, welke locatie en welke voorzieningen het zwembad moet hebben. Dit betekent dat u al heel ver bent, en u bijna klaar bent met de voorbereidingen alvorens u kunt beginnen met de aanleg van uw zwembad. Er wacht echter nog één belangrijke stap. Niet zozeer de moeilijkste stap, maar hoe uw zwembad er uit komt te zien hangt wel af van de keuze die u moet maken, namelijk: hoe gaat u uw zwembad afwerken?

Misschien heeft u deze keuze al gemaakt, maar de kans is ook groot dat u hier nog niet bij stil heeft gestaan: een zwembad is immers toch klaar zodra het beton gegoten is? Helaas werkt het niet zo makkelijk. Het zwembad dient immers ook nog afgewerkt te worden en dit kan grofweg op drie verschillende manieren: met zwembadfolie of zwembadliner, met polyester of met mozaïek. Deze drie mogelijkheden hebben alle drie hun voor- en nadelen.

Mozaïek ziet er zeer mooi uit. Het heeft een elegante uitstraling en is ook elke keer weer uniek. Helaas is het in Nederland niet erg geschikt voor een buitenbad: het mozaïek kan niet goed tegen vorst en als het vriest bestaat de kans dat het scheurt, met alle gevolgen van dien.

Polyester heeft als voordeel dat het uiterst flexibel, duurzaam en van hoge kwaliteit is. Het is echter wel in veel gevallen een dure aangelegenheid en ook lang niet altijd even gemakkelijk uit te voeren op locatie, gezien het in veel gevallen op locatie in mallen gegoten dient te worden.

Zwembadfolie van www.zwembadfolie.nl is ook duurzaam en goedkoop. Daarnaast is het een stuk makkelijker te leggen. Mede hierdoor is het de meest populaire manier om een zwembad af te werken. Maar de uiteindelijke keuze ligt bij u!

http://www.zwembadfolie.nl/

Gerelateerde artikelen

Stress op de werkvloer

Persoonsbeveiliging inhuren voor onze show

Een lade met oude iPhones, herkent u dit beeld?