Herengracht500
Image default
Business

Beveilig je woning tegen inbrekers

Er wordt in Nederland heel veel ingebroken. Daarom wordt het steeds normaler om je woning beter te beveiligen doormiddel van bijvoorbeeld een alarmsysteem. Steeds meer woningen worden standaard al voorzien van een goede elektronische beveiliging. Dat heeft een zeer goed resultaat en je ziet dat inbrekers deze wijken overslaan.

Wat steeds vaker voorkomt is het kerntrekken. Inbrekers draaien een schroef in de cilinder en openen binnen 30 seconden je deur waardoor ze zo naar binnen lopen. Om dat tegen te gaan is er in het bouwbesluit opgenomen dat elke nieuwe woning standaard voorzien moet worden van kerntrekbeveiliging. Kerntrekbeveiliging kan je op de deurbeslag hebben. Dat noemen ze kerntrekbeslag. Maar je kan ook je deurcilinders voorzien van kerntrekbeveiligde cilinder. Deze cilinders en deurbeslag zijn voorzien van het SKG 3* keurmerk

Deurcilinder zijn eenvoudiger te vervangen dan je deurbeslag. Maar het vervange van kerntrekbeslag komt vaker voor.

 

Hoe komt dat:

Deurbeslag vervangen wordt vaker toegepast dan je deurcilinder. Terwijl het kwa prijs niet veel scheelt. eurbeslag vervangen door kerntrekbeslag bescherm je je cilinder alleen tegen het kerntrekken. Het beveiligd niet tegen het boren, picken en kloppen. Daarnaast is er een gereedschap hulpmiddel om je kerntrekbeveiliging eenvoudig eruit te halen waardoor ze nog steeds gemakkelijk je cilinder eruit kunnen trekken.

Door het vernieuwn van je deurcilinders wordt je tegen alle inbrekersmethodes beschermd. Kies hierbij vooral voor deurcilinder met stalen brug. Bij deze cilinders ben je ook beveiligd tegen het breken van de cilinder. Kijk daarom naar M&C cilinders van bijvoorbeeld de Color pro, Matrix en de Condor. Dit zijn cilinders die je beveiligen tegen alle soorten inbraken. zoals het kerntrekken, cilinder breken, manipuleren, kloppen.

Of je nu op zoek bent naar een alarmsysteem van bijvoorbeeld Jablotron of een ander merk

 

https://mr-deurbeslag.nl/