Herengracht500
Image default
Business

Zoekt u een verhuisbedrijf in Wageningen?

Wist u dat u bij Tasman Verhuur terecht kunt als u een verhuisbedrijf in Wageningen zoekt? Van het huren van een verhuiswagen met verhuismiddelen tot het inschakelen van verhuishulpen. Bij Tasman Verhuisbedrijf Wageningen wordt met u meegedacht om voor een lage prijs en met goede kwaliteit uw verhuizing in goede banen te leiden. Daarnaast is er een webshop waarin u handige verhuisartikelen kunt bestellen.

Het huren van een verhuiswagen

Als u alleen een verhuiswagen wilt huren dan kan dat bij Tasman Verhuur. Zij hebben verhuiswagens in verschillende groottes. Wel is het verstandig om deze ruim vooraf te reserveren. Als optie kunt diverse verhuismiddelen gratis lenen. Wanneer u bij uw reservering aangeeft welke middelen u wilt gebruiken dan leggen zij deze alvast in de verhuiswagen.

Een verhuisbedrijf inschakelen in Wageningen en omgeving

Naast het huren van een verhuiswagen, kunt u bij Tasman Verhuur ook terecht voor een handige verhuisservice. Wanneer u dit bedrijf inschakelt als verhuisbedrijf krijgt u voor een verrassend laag bedrag een verhuiswagen inclusief chauffeur. Deze chauffeur u kunt inzetten als verhuishulp en mocht het nodig zijn dan kunt u voor een extra verhuishulp inhuren. De verhuiswagen beschikt over een laadklep wat wel zo makkelijk is bij het laden en lossen.

De verhuisservice is exclusief verhuisdozen en inpakpapier maar deze kunt u uiteraard bij Tasman Verhuur kopen of huren. Andere handige hulpmiddelen zijn bij de prijs inbegrepen en worden standaard door het verhuisteam meegenomen. De prijs is ook inclusief btw en brandstof.

Reserveren van de verhuisservice

U kunt de verhuisservice van Tasman Verhuur reserveren voor maandag tot en met donderdag. Voor de verhuisservice geldt een minimum afname van 4 uur. De tijdsberekening start en stopt bij het verhuisbedrijf in Wageningen. Daarbij worden files en pauzes niet in rekening gebracht!

Extra mogelijkheden van de verhuisservice

Op aanvraag zijn er diverse extra mogelijkheden voor uw verhuizing. Het verhuisteam van Tasman Verhuur kan u bijvoorbeeld helpen bij het inpakken van uw spullen. Of het demonteren van meubels en het weer monteren van deze meubels in uw nieuwe woning.

In overleg is ook het inzetten van een verhuislift mogelijk.