Herengracht500
Image default
Business

Technische beheer voor VvE

 

Als u iemand nodig hebt voor het technische beheer van uw VvE dan is die taak bij ons op het lijf geschreven. Laat een professionele groep als Amsterdamse VvE Beheerder het bouwkundige en technische onderhoud doen en u bent voor geruime tijd verzekerd van een volledig functionerende en veilige woonomgeving voor uw huurders.

Ook voor bedrijfspanden, schoolcomplexen, parkeergarages en dergelijke kunt u ons als technische beheerder inschakelen. Wij zorgen ervoor dat alle papieren op orde zijn. Dat de juiste controles worden uitgevoerd zorgen wij ook voor waardoor u met zekerheid ervan op aan kunt dat alle wettelijke verplichtingen worden nageleefd. Zo kunt u op veilige en betrouwbare manier het technische beheer voor een VvE overlaten aan ons.

Onderhoud voor lange duur

Om vastgoed voor een lange tijd bruikbaar te houden is technisch beheer voor een VvE van lange duur van belang. Om dit op gemakkelijke wijze voor u te kunnen realiseren heeft de Amsterdamse VvE Beheerder van tevoren aan alles gedacht. Van papierwerk tot het regelen van de vakmannen. We hebben specialisten die u kunnen adviseren over welke onderhoudsleveranciers financieel het meest voordelig zijn en welke groepen de betere services leveren. Zo kunt u in korte tijd een weloverwogen beslissing maken over wat er het beste qua onderhoud gedaan kan worden met het vastgoed dat uw vereniging van eigenaren technisch beheert.

Goed verzekerd vastgoed

Naast degelijk technisch beheer voor VvE’s zoekt ons bedrijf tevens voor u uit welke verzekeringen het beste zijn voor uw gebouwen en complexen. We zoeken uit welke voorwaarden toepasselijker zijn en waar u het veiligst zit. Zo kan Amsterdamse VvE Beheerder zorgen dat uw vastgoed goed verzekerd is en dat er technisch beheer vergoed wordt als er een onderhoudsklacht binnenkomt. Als u dus op het technische beheer van uw vastgoed volledig ontzorgd wilt worden maak dan een afspraak met ons Amsterdamse VvE beheerders.