Herengracht500
Image default
Business

Wilt u ook tot een achteruitrijcamera beschikken? Dat kan heel eenvoudig!

Heeft u te weinig zicht tijdens het rijden en/of parkeren? Wilt u uw kijk verbeteren om vervellende ongelukken te voorkomen? Dan kunt u bij ons de beste losse achteruitrijcamera krijgen. Ze zijn op elk voertuig te plaatsen. Deze kunnen worden aangesloten op een al aanwezige monitor met een vrije video aansluiting of op een van onze speciale monitoren. Als u tot een systeem met dezelfde connector beschikt, dan kunt u gemakkelijk een losse achteruitrijcamera aankopen en deze aan sluiten op een bestaand systeem. Anders kunt u een verloopkabel mee bestellen om deze gemakkelijk te kunnen aansluiten.

Er zijn daarnaast een aantal dingen waar u op moet letten tijdens de aanschaf van een losse achteruitrijcamera. De meest belangrijke punten zijn de kijkhoek van de cameralens, stof- en waterdichtheid, nachtzicht, microfoon, beeldspiegeling en camera verwarming.

Het beeld wat u ziet in een spiegel is gespiegeld. Dat is het meeste natuurlijke wanneer er een camera wordt gebruikt om een spiegel wordt vervangen. Het beeld van de meeste camera’s is daarom standaard gespiegeld. U kunt natuurlijk desondanks zelf bepalen of u een gespiegeld of normaal beeld wilt. Als u een normaal beeld wilt hebben dan raden wij een SVEN-systeem aan.

Van ieder systeem kunt u eenvoudig een draadloze achteruitrijcamera set maken met de storingsvrije digitale draadloze zenderset van SVEN. De SVEN zenderset biedt de best mogelijke draadloze verbinding. Een van het grote voordeel van dit systeem is dat deze eenvoudig aan ieder systeem kan worden gekoppeld. Waar noodzakelijk kan een camera draadloos worden gemaakt maar tegelijkertijd kan waar mogelijk worden gekozen voor het bekabeld aansluiten van overige camera(‘s).

Door gebruik te maken van een zender en ontvanger set is een draadloze achteruitrijcamera installeren zeer eenvoudig. Waar u normaal de kabel aansluit kunt u vervangen door de zender en ontvanger. Vervolgens moet dan alleen nog een voedingskabeltje op de zender worden aangesloten om camera en zender van voeding te voorzien. Dit omdat de camera normaal gesproken via de bekabeling wordt gevoed. Het voedingskabeltje neemt deze functie dus over, deze sluit je bijvoorbeeld aan op de voertuigverlichting. Na het aansluiten van de zender hoeft de ontvanger alleen nog aan het juiste videokanaal te worden gekoppeld. Doordat de zenders vooraf gekoppeld zijn hebt u dan ook direct beeld. Als u niet handig bent met zulke bedradingen, heeft u altijd nog de mogelijkheid om het door een van onze medewerkers het te verrichten.

https://www.achteruitrijcamerawinkel.nl/