Herengracht500
Image default
Business

Wat Circle of Gentlemen, Circle of Gentlemen maakt

Het merk Circle of Gentlemen is 15 jaar geleden opgericht. En nu 15 jaar later is het een toonaangevend overhemden merk in de overhemden branche. Het merk Circle of Gentlemen is niet meer weg te denken uit je kledingkast en het merk onderscheidt zich met een onderscheidende stijl en is bekend om de drie button collars. Alle overhemden van Circle of Gentlemen worden gemaakt met Italiaanse stoffen. Maar hoe is dit merk eigenlijk tot stand gekomen? Daar gaan we wat aandacht aan besteden in deze blog.

De doorbraak van Circle of Gentlemen

Hoewel de hoge kwaliteit van de kleding een rol speelt, werd Circle of Gentlemen niet bekend door de kwaliteit en de gebruikte stoffen van de kledingstukken.

Het Nederlandse label Circle of Gentlemen, werd bekend door opvallende overhemden met hoge boord en blouses met drieknoops kraag.

Tegenwoordig produceert Circle of Gentlemen niet alleen overhemden met drie knoopslaag, maar ook met één knoopskraag. Circle of Gentlemen heeft één knoopskraag aan het assortiment toegevoegd, zodat ze beter op de internationale markt kan opereren. Bekijk op overhemden.com de diverse collecties van Circle of Gentlemen.

Sindsdien heeft Circle of Gentlemen door heel Europa verkooppunten zitten. Op dit moment heeft Circle of Gentlemen 400 verkooppunten, waarvan ruim 250 in Nederland en 150 in België, Duitsland, Rusland, Italië, Groot-Brittannië, Canada, Nigeria en Mexico.

Het Nederlandse duo begon met fabriceren van overhemden in allerlei verschillende kleuren en maten. De overhemden zijn van hoge kwaliteit en beschikbaar in diverse moderne pasvormen. De herencollectie gebruikt magnifieke materialen, zoals Egyptisch katoen, merinowol en kasjmier. De colbert jassen zijn op haar beurt weer gemaakt van luchtige linnen, puur katoen en zuiver wol. De truien worden met name gemaakt van merinowol en kasjmier.

De collectie die het succes mogelijk maakte

De ambitieuze oprichters van Circle of Gentlemen hebben als mening dat iedere man een beetje luxe mag toevoegen aan zijn dagelijkse outfit. Ze zijn van mening dat ware elegantie verder gaat dan alleen het dragen van een exclusief kledingstuk. Uiteindelijk gaat het erom hoe je het draagt!

De eigenheid en authenticiteit van Circle of Gentlemen is al meerdere keren benoemd, maar wat is die eigenheid van dit merk? Wat maakt dit merk zo uniek? Wat heeft onder andere het succes bepaald van dit eigenzinnige merk? Lees dan gauw verder.

De kledingstukken van het merk kenmerkt zich door een combinatie van Engelse en Italiaanse klasse. Dat maakt de échte Gentlemen! De collecties van herenkleding worden grotendeels geproduceerd in Italië. Hierdoor hebben de fashion items een rijke Italiaanse uitstraling. Circle of Gentlemen combineert deze Italiaanse invloeden met een Engelse dandylook, vanwege de getailleerde silhouetten en de karakteristieke ruitpatronen. Kortom, de echte Gentlemen draagt luxe kwaliteitskleding met een scheurtje Italiaanse en een Engelse dandylook.

Opzoek naar een Circle of Gentlemen overhemd?

De Circle of Gentlemen overhemden zijn op diverse knooppunten in Europa te verkrijgen. Geen tijd? Bestel je Circle of Gentlemen  overhemden dan op bij de overhemden specialist van Nederland https://overhemden.com

https://overhemden.com