Herengracht500
Image default
Business

Waarom jij met je bedrijf over moet gaan op hosted telefonie!

Hosted telefonie wordt de nieuwe trend in 2018, let maar op! Op dit moment weten nog lang niet alle mensen van het bestaan van hosted telefonie en de voordelen die hieraan verbonden zijn ten opzichte van de traditionele ISDN verbindingen waarover het gros van Nederland op dit moment belt. De Nederlandse Provider heeft mij dit allemaal haarfijn uitgelegd en ervoor gezorgd dat ik niet langer hoeft te bellen via een ouderwetse lijn waar allemaal risico’s en nadelen aan verbonden zijn, onze IT infrastructuur is weer helemaal up to date dankzij De Nederlandse Provider. In deze blog vertel ik graag mijn ervaring met De Nederlandse Provider en de transitie naar hosted telefonie.

 

Onze ervaring met hosted telefonie

Wij zijn ongeveer vier weken geleden overgestapt op hosted telefonie en onze beweegreden hiervoor was het advies van De Nederlandse Provider. Zij hebben ons verteld dat de ISDN lijnen op termijn verdwijnen en een transitie voor bijna iedereen verplicht wordt op termijn in Nederland. Hosted telefonie is het nieuwe in 2018 en het zorgt ervoor dat je niet meer belt via een traditionele verbinding, maar via internet. Het gaat sneller, er is minder ruis en minder kans op overbezetting van de lijnen in jouwe organisatie. De Nederlandse Provider beschikt over veel meer technische kennis dan ik persoonlijk, om deze reden is mijn advies ook om hen te benaderen voor een persoonlijk kennismakingsgesprek op locatie bij u of bij hen. Zo kunnen ze jou de voordelen van hosted telefonie haarfijn uitleggen zonder dat er aspecten missen.

 

Contact met De Nederlandse Provider

Contact maken met De Nederlandse Provider is de eerste stap voor jou nadat je deze blog gelezen hebt. Kijk eens op de website en stel vervolgens je vragen via de telefoon of vraag gewoon een afspraak aan met hen. Op deze manier worden alle vraagtekens weggenomen en weet je zeker dat je vooruit kunt om over te gaan op hosted telefonie. De ouderwetse ISDN lijnen bij u in de vestiging hoeven niet meer gebruikt te worden, dit bespaart kosten en het brengt veel voordelen voor uw bedrijf met zich mee!