Herengracht500
Image default
Business

Het doel van online marketing!

Als bedrijf is het belangrijk dat je ook op het web goed te vinden bent, online marketing is iets wat hier goed bij helpt en ervoor zorgt dat je als organisatie snel en makkelijk vindbaar bent in de zoekmachine. Online marketing is een vak waar heel veel kennis voor vereist is als je dit op de juiste- en effectieve manier wil beoefenen, om deze reden is mijn advies om dit proces uit te besteden. Dit hebben wij met onze organisatie ook gedaan, namelijk bij Doelbewust Online Marketing. In deze blog deel ik hierover graag mijn ervaring en hoop ik jou een stapje de juiste richting in te helpen bij de zoektocht naar het juiste bureau.

 

Mijn ervaring met online marketing

Ik heb dus met mijn bedrijf bij Doelbewust Online Marketing de online marketing lopen, zij beheren onze website en zorgen ervoor dat wij in het steeds wijzigende algoritme van Google vindbaar blijven en dat er veel bezoekers op onze website terecht komen. Uiteindelijk is het doel hiervan om te zorgen voor conversie. Dit betekent dat de mensen die de website bezoeken ook daadwerkelijk een gesprek aanvragen om wat meer te weten te komen over onze diensten. Sinds wij de online marketing aan hen uitbesteden merken we ook een aanzienlijk verschil in de cijfers. Het is bijzonder, omdat wij eigenlijk helemaal geen verstand hebben van wat Doelbewust Online Marketing allemaal voor aanpassingen doet, maar toch heeft het echt daadwerkelijk positieve invloed op ons bedrijfsresultaat.

 

Ook benieuwd?

Als je graag wat meer wil weten over online marketing dan is mijn advies om op de website te kijken van Doelbewust Online Marketing. Hier kun je het een en ander lezen over wat ze allemaal precies aanbieden. De verwachting is dat je het hierna nog lang niet alles begrijpt. In dit geval kun je contact met hen opnemen en bij hen op gesprek gaan om alle vragen te kunnen stellen. Je kunt met hen bespreken of je de diensten van hen wil gebruiken om te zien of dit jouw bedrijf een stapje in de goede richting helpt.