Herengracht500
Image default
Business

Vakantiehuisjes op de Veluwe

Bezoek de Veluwe in het nieuwe jaar!

Bent u nog nooit op de Veluwe geweest maar zou u wel graag een keertje willen? Een leuk voornemen is om misschien een bezoek te brengen aan de Veluwe in het nieuwe jaar. Hier op de Veluwe vindt u de mooiste natuurgebieden, vakantiewoningen en wilde dieren! De prachtige Veluwse natuurgebieden zijn op vele verschillende manieren te verkennen. Zo kunt u dit wandelend doen maar ook kunt u de Veluwe uitstekend op de fiets doen. Buiten alle mooie bezienswaardigheden om is er ook erg veel te doen! Zo zijn er verschillende pretparken voor jong en oud waar u een dagje naar toe kunt of bezoekt u een van de vele verschillende musea.

Fietsen op de Veluwe
Wilt u graag veel van de Veluwe zien in een korte tijd? Dan is het een aanrader om met de Fiets de Veluwe over te gaan. Met dit vervoersmiddel maakt u gemakkelijk en snel meerdere kilometers per dag en kunt u lekker genieten van de natuur. Op het Nationaal Park de Hoge Veluwe kunt u een fiets huren zodat u gemakkelijk een groot gedeelte van het park kan zien in een korte tijd.

Wandelen op de Veluwe
Gaat u liever iets dieper de bossen in waar u met de fiets anders niet zou kunnen komen? Ga dan wandelen. Op deze manier komt u op plekken waar anderen niet komen. Er zijn vele verschillende wandelroutes aangelegd maar natuurlijk kunt u ook gewoon uw eigen wegen kiezen!

Vakantiehuisje in Ermelo
Bent u opzoek naar een huisje midden in de natuur? Bekijk dan eens onze vakantiehuisjes in Ermelo. Hier vindt u prachtige vakantiehuisjes waaruit u van de meeste huisjes zo de bossen in loopt en optimaal geniet van de Veluwe. Lijkt dat u wat? Beleef het zelf op de Veluwe!