Herengracht500
Image default
Business

Privé auto leasen

Een prive auto leasen? Dat kan eenvoudig en snel online bij XLEasy. Zij bieden een ruim aanbod aan lease modellen tegen de beste prijzen. Geniet van unieke voorwaarden en rijd al een auto voor maar € 174,- per maand. Een prive auto leasen was nog nooit zo aantrekkelijk.

Geen extra kosten
Met een lease auto geniet je van duidelijke voorwaarden en een vaste prijs voor de auto. De prijs die je maandelijks betaalt voor de auto omvat alle kosten. Kosten zoals motorrijtuigenbelasting, pechhulp, reparatiekosten, verzekeringen en bandenwisseling zijn allemaal bij de prijs inbegrepen. Een prive auto leasen is dus erg voordelig. Je weet altijd precies waar je aan toe bent. Het enige wat je zelf nog hoeft te doen, is de benzine betalen om te kunnen rijden.

Veel modellen
Bij XLEasy heb je ruime keuze in modellen. Voor iedereen is er wel een geschikte private lease te vinden. Een prive auto leasen betekent dat je zelf de keuze hebt in kleur, merk en model. Kies de auto die het beste bij jouw wensen past en geniet van jouw eigen auto voor de deur.

Wil je ook een prive auto leasen? Neem dan contact op met XLEasy. Je kunt op de website terecht voor meer informatie of XLEasy telefonisch bereiken voor persoonlijk advies over een prive auto leasen.